Σύμπλεγμα Κοινοτήτων Σολέας: Δήλωση στήριξης στον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Μόρφου κ. Νεόφυτο

Στις επικείμενες Αρχιεπισκοπικές Εκλογές της Κυριακής 18ης Δεκεμβρίου 2022, οι Κοινοτάρχες του Συμπλέγματος Σολέας στηρίζουν την υποψηφιότητα του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου, σεβόμενοι παράλληλα όλες τις υποψηφιότητες.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης μας στέκεται ειλικρινά δίπλα σε όλες τις μικρές κοινότητες της περιοχής μας, φροντίζει για την επάνδρωσή τους με Ιερείς και κάθε Κυριακή και μεγάλη εορτή, σε όλα ανεξαιρέτως τα χωριά μας, χτυπά η καμπάνα και γίνεται Θεία Λειτουργία, πράγμα ζωτικό για όλες τις εκφάνσεις του βίου των «φυλασσόντων Θερμοπύλας» στα ορεινά.

Oι ανακαινίσεις Ιερών Ναών και παρεκκλησιών δεν σταματούν και είναι εμφανείς σε όλα τα μήκη και πλάτη της περιοχής μας. Τα Ιδρύματα που ο ίδιος θεμελίωσε αποτελούν την κορωνίδα της ποιμαντικής του φροντίδας και μέριμνας για τον πονεμένο πλησίον μας, όχι μόνο για τη Σολέα, αλλά και για όλη τη Μητροπολιτική μας περιφέρεια.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τη σπάνια ικανότητά του στο κήρυγμα, εγγυώνται το οιακοστρόφιο της ιστορικής Εκκλησίας της Κύπρου στα κατάλληλα χέρια σε μια νέα ιστορική περίοδο.