Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης: Μετά το επαίσχυντο χρονικό της ντροπής και του σκότους θα προβάλει η ανάσταση της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας

Παρέμβαση Ελπιδοφόρου Σωτηριάδη στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Η αλήθεια στο φώς… Για την ελευθερία” της Πανελλήνιας Ομάδας Επαγγελματιών Υγείας, που πραγματοποιήθηκε στις 22 Απριλίου 2023.

Δυστυχώς στα χρόνια της πανδημίας η δημόσια υγεία στήθηκε στο εκτελεστικό απόσπασμα από μία ανερμάτιστη Πολιτεία με την σύμπραξη των παρατρεχάμενων της εξουσίας και των μέσων μαζικής επικοινωνίας που μετατράπηκαν σε σύγχρονα όπλα φόβου και παραπλάνησης του λαού.

Το τραγικότερο όλων είναι ότι η διοικούσα Εκκλησία και πολλά κάστρα της Ορθοδοξίας, όχι μόνο έπεσαν σαν χάρτινοι πύργοι, όχι μόνο συναίνεσαν σε ένα τέτοιο οργανωμένο έγκλημα, αλλά έστειλαν και την Ορθόδοξη Πίστη στον αναπνευστήρα. Με το κλείσιμο των Εκκλησιών. Με την κατάργηση των Λιτανειών. Με τα λογής μασκο-κηρύγματα κα τις αιρετικές εμβολιο-σοφιστείες, και την αδογμάτιστη μετάθεση ακόμα και του Πάσχα των Ελλήνων.

Σήμερα βλέπουμε το ασυγχώρητο έγκλημα του κορωνοϊού να συνεχίζεται με τα όρνεα που ξεσκίζουν τις σάρκες των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας μας, ξεπουλώντας τα στα ξένα συμφέροντα. Ήδη επιχειρούν να κάνουν το ίδιο και στην Κύπρο. Σήμερα διακηρύσσουμε ότι δεν θα τους περάσει. Η λαίλαπα του ξεπουλήματος της χώρας μας θα μας βρει ενωμένους απέναντί τους. Θα παλέψουμε με κάθε μέσο αδιαφορώντας για την παράλυση που έχει καταλάβει ένα τμήμα του πληθυσμού και θα βρεθούμε αταλάντευτοι απέναντί τους. Δεν θα επιτρέψουμε το άνομο ξεπούλημα της Πατρίδας μας και την ακύρωση της ζωής των παιδιών μας από τους αχαλίνωτους νεοταξίτες που μοιράζουν ψεύτικο χρήμα χωρίς αντίκρυσμα. Ήδη η μεγαλύτερη οικονομία των παγκόσμιων αρπακτικών καταρρέει μπροστά στην απληστία της πολεμοκάπηλης κυριαρχίας τους. Ήδη η Ορθοδοξία ετοιμάζεται να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της ψευτοευσέβειας και της κορωνοπλάνης.

Τιμημένοι υγειονομικοί. Σας ευχαριστώ για τον αγώνα σας. Σας συγχαίρω για την θυσία σας. Σας ευγνωμονώ που είστε εδώ για να ανοίγετε τον δρόμο. Να γκρεμίζετε το ψέμα. Να φωτίζετε τα σκοτάδια. Να ελευθερώνετε τις παγιδευμένες ψυχές μας. Να ανεμίζετε ψηλά την σημαία της αλήθειας και του χρέους. Εσείς είστε οι φάροι της κοινωνίας. Εσείς είστε το φως των Ελλήνων και του κόσμου. Συνεχίστε την θριαμβευτική σας πορεία. Κρατήστε ψηλά την ανδρεία και την Ορθόδοξη Πίστη και την ελπίδα της ανάστασης για την Πατρίδα και το Έθνος. Μετά από αυτό το επαίσχυντο χρονικό της ντροπής και του σκότους θα προβάλει η ανάσταση της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας για να φωτίσει δικαιωματικά όλον τον κόσμο. Σε αυτήν την ένδοξη αναλαμπή θα σας έχουμε πρότυπο της αλήθειας, του φωτός και της Ορθοδοξίας. Είστε οι φωτεινοί σηματοδότες για όλους μας. Σας σφίγγω αδελφικά το χέρι.

Πηγή: https://tasthyras.wordpress.com/