Αρχιεπισκοπικές Εκλογές 2022: Σημαντική Ανακοίνωση

 
Η Εκκλησία της Κύπρου, μέσα στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης για τις επικείμενες Αρχιεπισκοπικές Εκλογές, ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο ότι για να μπορέσει να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις εν λόγω Εκλογές, θα πρέπει απαραιτήτως να συμπεριλαμβάνεται το όνομα του στους Εκλογικούς Καταλόγους για τις Αρχιεπισκοπικές Εκλογές.  
 
Επίσης, για αποφυγή ταλαιπωρίας του ιδίου του ενδιαφερομένου, καθώς και των Λειτουργών στα Εκλογικά Κέντρα, ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει απαραιτήτως να γνωρίζει εκ των προτέρων εάν είναι εγγεγραμμένος στον Εκλογικό Κατάλογο και σε ποιό Εκλογικό Κέντρο ψηφίζει. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας της Εκκλησίας της Κύπρου  https://churchofcyprus.org.cy στο σύνδεσμο με τίτλο «Μάθε που Ψηφίζεις» όπου θα  μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος με τα προσωπικά στοιχεία του να ενημερωθεί επακριβώς πού ψηφίζει, συμπεριλαμβανομένης της Αρχιερατικής Επαρχίας, της Κοινότητας/Ενορίας και του Εκλογικού Κέντρου. Εναλλακτικά, θα μπορεί να αποταθεί στο τηλέφωνο 22554600.  
 
Σημειώνεται ότι, κατά την ημέρα των Αρχιεπισκοπικών Εκλογών, για να μπορέσουν οι εκλογείς να ψηφίσουν θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν μαζί τους την πολιτική τους ταυτότητα ή προς περαιτέρω διευκόλυνσή τους, το εκλογικό τους βιβλιάριο το οποίο περιέχει τον αριθμό ταυτότητας μέσω του οποίου θα γίνεται η ταυτοποίηση του εκλογέα.  
 
Ιωάννης Χαριλάου
Γενικός Έφορος Αρχιεπισκοπικών Εκλογών
13 Δεκεμβρίου 2022
 
Δείτε την ανακοίνωση σε μορφή pdf εδώ…