Αγρυπνία προς τιμήν του οσίου Νεοφύτου του Εγκλείστου και του Αγίου Ισαάκ του Σύρου (27/28.09.2022)

Η Ιερά Μητρόπολις Μόρφου και η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αστρομερίτη πληροφορούν και ενημερώνουν το ευσεβές χριστεπώνυμο πλήρωμα ότι με την ευκαιρία της εύρεσις και ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Νεοφύτου του Εγκλείστου και της μνήμης του Αγίου Ισαάκ του Σύρου, θα τελεσθεί ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ προς τιμήν του Οσίου και του Αγίου στον υπό ανέγερση ιερό ναό του Αγίου Αυξιβίου Α΄ Επισκόπου Σόλων του θαυματουργού στην κοινότητα του Αστρομερίτη, χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου, την Τρίτη 27 προς 28 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 7:30 μ.μ. Κατά την Αγρυπνία θα εκτίθεται σε προσκύνηση τμήμα του ιερού λειψάνου του Οσίου Νεοφύτου και εικόνα του Αγίου Ισαάκ του Σύρου.

Παράκλησις προς τους πιστούς όπως ενδυθούν κατάλληλα για το ψύχος της νύκτας.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ

Ερχόμενοι από Λευκωσία φτάνοντας στον Αστρομερίτη προχωρούμε ευθεία περνώντας τα μόνα φώτα τροχαίας στην διασταύρωση με τον δρόμο προς το Τρόοδος. Περίπου στα 500 μέτρα, στρίβουμε δεξιά, και ο χώρος ανέγερσης του ναού ευρίσκεται σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από την διασταύρωση.

Ερχόμενοι από Τρόοδος και φτάνοντας στον Αστρομερίτη, στρίβουμε αριστερά στα φώτα τροχαίας, και περίπου στα 500 μέτρα στρίβουμε δεξιά ως ανωτέρω.