Ιερά Μονή Παναγίας του Άρακα παρά τα Λαγουδερά: Πανήγυρις του Γενεσίου της Θεοτόκου (8 Σεπτεμβρίου 2026)

Φέρεται στη γνώση των ευσεβών χριστιανών ότιμε την ευκαιρία της εορτής του Γενεσίου της Θεοτόκουστην Ιερά Μονή Παναγίας του Άρακα θα τελεστούν οι πιο κάτω ακολουθίες:

  • Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου
    • 6:00 μ.μ.: Πανηγυρικός εσπερινός της εορτής προϊσταμένου του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμανδρίτου Φωτίου Ιωακείμ.
  • Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου
    • 6:15 π.μ.: Πανηγυρικός Όρθρος και Θεία Λειτουργία προϊσταμένου του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου κΝεοφύτου.
  • Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου
    • 6:00 π.μ.: Όρθρος και Θεία Λειτουργία της Συνάξεως των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα τελεστεί το μνημόσυνο των κτιτόρων της μονής, Λέοντος του Αυθέντου και πάντων των οικείων αυτού.