Περιστερώνα: Πανήγυρις Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού

Η Ανεγερτική Επιτροπή του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Νικηφόρου του λεπρού και η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος Περιστερώνας , ανακοινώνουν σε όλους του πιστούς,  ότι με την με την ευλογία του Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου, θα τελεστεί και  φέτος η Πανήγυρις του Αγίου Νικηφόρου, στο υπό ανέγερση Παρεκκλήσιο του, που βρίσκεται πλησίον στο Πολυδύναμό Κέντρο ηλικιωμένων «Άγιος Αντώνιος» στην Περιστερώνα. 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου Ώρα 4:30 μ.μ.
Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου.

Τρίτη 4 Ιανουαρίου Ώρα 6:30 π.μ.
Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου.

Τρίτη 4 Ιανουαρίου Ώρα 5:00 μ.μ
Ακολουθία Παρακλητικού Κανόνα και Χαιρετισμών του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού. Κατά την διάρκεια των ιερών ακολουθιών θα εκτεθούν για προσκύνηση και ευλογία των πιστών, τεμάχιο ιερού Λειψάνου και το μπαστούνι του Αγίου Νικηφόρου.


Προσκυνητάρι αγίου Νικηφόρου στην Περιστερώνα

Με την ευκαιρία αυτή της εορτής του Αγίου, καλούμε όλους τους πιστούς να ενισχύσουμε με την εισφορά μας  το έργο της ανεγέρσεως της Εκκλησίας του, σε αυτό το σημαντικό στάδιο που βρίσκονται οι εργασίες . Η κάθε εισφορά είναι πολύτιμη.

Για εισφορές μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 99527607 και 99523597. Όσοι επιθυμούν επίσης με την ευκαιρία της πανήγυρης  μπορούν να γράψουν εορτές και παρακλήσεις .

Παραθέτουμε και τον αριθμό λογαριασμού του Παρεκκλησίου, για όσους επιθυμούν να κάνουν κατάθεση:

ΙΕΡΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΛΕΠΡΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:

ΙΒΑΝ: CY 15 0050 0161 0001 6101 G4364601
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: IER.PAR.AG.NIKIFOROU.LEPROU-PERIST.

Ευχόμαστε τέλος σε όλους καλές εορτές και ευλογημένο το προσεχές νέο έτος 2022.

Επίσης, με την ευκαιρία της πανήγυρης του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού στο Παρεκκλήσιο μας, έχουμε προβεί στην έκδοση των πιστών αντιγράφων των εικόνων του Αγίου Νικηφόρου και του Αγίου Ευμενίου σε μεταξοτυπία εξαιρετικής τέχνης με χρυσό .Οι εικόνες έχουν εκδοθεί  σε διάφορα μεγέθη  και θα διατίθενται προς πώληση  στον χώρο του Παρεκκλησίου κατά τους εορτασμούς . ( Τιμές από 25 εως 60 ευρώ ανάλογα μεγέθους ). Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε και τηλεφωνικά στον αριθμό : 00357 99570795 (Αρίστη Αριστοτέλους).

Βοήθεια όλων οι Άγιοι μας!!

Εκ της  ανεγερτικής επιτροπής.