Ιερά μονή Παναγίας του Άρακα: Πρόγραμμα ιερών ακολουθιών κατά την Α΄ εβδομάδα των νηστειών χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου

Παναγία Αρακιώτισσα, η Κεχαριτωμένη. Ιερά Μονή Παναγίας του Άρακα παρά τα Λαγουδερά
  • Κυριακή 17 Μαρτίου, ώρα 6:00 μ.μ.: Εσπερινός της Συγχωρήσεως.
  • Τετάρτη 20 Μαρτίου, ώρα 5:00 π.μ.: Μεσονυκτικό, Όρθρος, Ώρες, και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσιο του Αγίου Ιακώβου του εν Ευβοία (το παρεκκλήσιο βρίσκεται εντός της ιεράς μονής).
  • Πέμπτη 21 Μαρτίου προς Παρασκευή 22 Μαρτίου, ώρα 12:00 τα μεσάνυκτα: Μεσονυκτικό, Όρθρος, Ώρες και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσιο του Αγίου Ιακώβου του εν Ευβοία.
  • Παρασκευή 22 Μαρτίου, ώρα 6:00 μ.μ.: Α΄ Στάση των Χαιρετισμών της Θεοτόκου.
  • Παρασκευή 22 Μαρτίου, ώρα 10:00 μ.μ.: Μεσονυκτικό, Όρθρος και Θεία Λειτουργία με την ευκαιρία της εορτής του δια κολλύβων θαύματος του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος (Α΄ Σάββατο νηστειών).

Σημείωση: Κατά την διάρκεια της Α΄ εβδομάδος των νηστειών, στο ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Ιακώβου του εν Ευβοία, κατά τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη θα τελούνται στις 5:00 π.μ. οι ακολουθίες του Μεσονυκτικού, Όρθρου και Ωρών, ενώ στις 12:00 το μεσημέρι η ακολουθία του Εσπερινού. Η ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου θα τελείται καθημερινά (Δευτέρα έως και Πέμπτη) στις 5:00 μ.μ.

Ιερά Μονή Παναγίας του Άρακα

Παρεκκλήσιο Οσίου Ιακώβου του εν Ευβοία: