ΒΙΝΤΕΟ: Ο Luc Montagnier, νομπελίστας ιατρικής, μιλά για το μέλλον μας μετά τα εμβόλια: «Αυτά τα εμβόλια είναι δηλητήρια… Δεν μπορούμε να δεχτούμε να κινδυνεύσουν οι μελλοντικές -αλλά και οι σημερινές- γενιές εξαιτίας ενός εμβολίου»

Ο Luc Montagnier (18/8/1932 – 8/2/2022), νομπελίστας ιατρικής, μιλά για το μέλλον μας μετά τα εμβόλια:

«Αυτά τα εμβόλια είναι δηλητήρια… Δεν μπορούμε να δεχτούμε να κινδυνεύσουν οι μελλοντικές -αλλά και οι σημερινές- γενιές εξαιτίας ενός εμβολίου».

Θα προσπαθήσω να μετριάσω τον ενθουσιασμό γι αυτό τον τύπο εμβολίων. Πρόκειται για μακροπρόθεσμο σχέδιο. Το να ζητούμε άμεσα αποτελέσματα είναι λάθος, καθώς κινδυνεύουμε να έχουμε απόλυτα απρόβλεπτες συνέπειες. 

Δηλαδή;

Π.χ. καρκίνους, όργανα που θα αρχίσουν να πολλαπλασιάζονται. Έχω την αίσθηση ότι παίζουμε τους μαθητευόμενους μάγους. 

Πρόκειται για μαθητευόμενους μάγους κατά τη γνώμη σας;

Απόλυτα. Δεν έχουμε ακριβή γνώση του τι πραγματικά συνέβη στο εργαστήριο της Γιουχάν και σε συγκεκριμένα αμερικάνικα εργαστήρια λίγο καιρό πριν από την εμφάνιση της πανδημίας. 

Και αν ισχύει αυτό… Έχει ήδη δημοσιευθεί, ώστε υπάρχει ένα έγγραφο από το MIT που λέει ότι, κάποιο ARNέχει ήδη αντιστραφεί σε DNA και έχει εισαχθεί στο γονίδιο. Είναι ήδη μέσα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε προϊόν μιας πολύ μακράς ανάπτυξης, επιλογής, και ότι δεν βρισκόμαστε εδώ από τύχη, ο οργανισμός μας, σαν βιολογικό σώμα, είναι πολύ περίπλοκος και δεν πρέπει να επεμβαίνουμε στο γονίδιό μας χακάροντας το λογισμικό της ζωής. Απολύτως ενάντια στην ιατρική ηθική να σεβαστεί τη ζωή και την κατάσταση υγείας των εμβολιασμένων. Μάλιστα αυτά τα εμβόλια είναι δηλητήρια. Δεν είναι πραγματικά εμβόλια. Το αγγελιοφόρο RNA (Mrna) επιτρέπει τη μετάφραση του μηνύματός του σ᾿ ολόκληρο το σώμα χωρίς έλεγχο. Ουδείς μπορεί να πει για τον οποιονδήποτε από μας πού θα πάνε αυτά τα μηνύματα. Είναι λοιπόν ένα μεγάλο άγνωστο. Και μαθαίνουμε τώρα – στην πραγματικότητα ήταν μια εργασία που δημοσιεύτηκε εδώ και πάνω από 1 έτος – ότι αυτό το μήνυμα περιλαμβάνει μια περιοχή που μπορούμε ν᾿ αποκαλέσουμε prion, μια περιοχή ικανή να προκαλέσει τροποποιήσεις των πρωτεϊνών μέσα στο σώμα μας μ᾿ έναν τρόπο απρόβλεπτο. Κι ως γιατρός ανησυχώ, καθώς υπάρχει μια απόκλιση των ελίτ, ειδικά αυτών που μας κυβερνούν. Αυτοί που αποφασίζουν τον περιορισμό μας δεν είναι γιατροί.

Υπάρχουν πολλοί γιατροί στο κοινοβούλιο.

Υπάρχουν, αλλά όχι λοιμωξιολόγοι. Υπάρχει μια άγνοια της πραγματικότητας. Υπάρχουν άνθρωποι με τεράστια οικονομική δύναμη, που εμπλέκονται αλλά δεν γνωρίζουν τίποτα από βιολογία, ιατρική ή την εξέλιξη του κόσμου. Επιμένουν να εμπλέκονται όπως για παράδειγμα ο Bill Gates – έτσι δεν είναι; Ο Bill Gates είναι πολύ πλούσιος και θέλει να κάνει καλό. Του έβαλαν την ιδέα ότι με τα εμβόλια θα σώσει όλο τον κόσμο. Αν τον ακολουθήσουμε θα είναι βλακεία. Αν έχουμε ένα εμβόλιο αποτελεσματικό ενάντια στον κορωνοϊό, πρέπει να εμβολιάσουμε όλο τον πληθυσμό και να βάλουμε εμπόδια σ᾿ αυτούς που αρνούνται να κάνουν αυτό που αποφασίστηκε γι αυτούς. 

Κατά τη γνώμη σας, φαίνεται καθαρά ότι ο Bill Gates είναι πίσω από όλα αυτά; Όταν τα λέμε αυτά στην τηλεόραση, μας θεωρούν συνωμοσιολόγους.

Δεν πρέπει ο άνθρωπος να χρησιμοποιηθεί σαν πειραματόζωο ή να χρησιμοποιηθούν παιδιά σαν πειραματόζωα. Είναι ανήθικο. Δεν πρέπει να υπάρξουν νεκροί εξαιτίας των εμβολίων. Δεν μπορούμε να δεχτούμε να κινδυνεύσουν να εξαφανιστούν οι μελλοντικές – αλλά και οι σημερινές – γενιές εξαιτίας ενός εμβολίου.