Οι «νέες» Ταυτότητες και το πλήρωμα των προφητειών! O Θεός, κάνει την «εμφάνιση» Του!

…καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´

Ιωάννης, «Αποκάλυψη», κεφ. 13, στίχ. 16-18

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος.

Και βγήκε λοιπόν τις προάλλες ο …νεόκοπος και αληθινά άσχετος γενικώς με την πολιτική νέος Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Παπαστεργίου, τεχνοκράτης και απόλυτος υπηρέτης της Νέας Τάξης Πραγμάτων των διεθνιστών, να μας πεί ή μάλλον, να μας υποδείξει την…ανοησία μας μέσω μιας λογοπλαστικής ύβρεως, λέγοντας πως «Ανησυχώ πιο πολύ για την ανθρώπινη ανοησία(!) παρά για την τεχνητή νοημοσύνη», με σαφή πρόθεση να υποτιμήσει ή καλύτερα, να υποβαθμίσει όσους αντιστέκονται σθεναρά ενάντια στην τεχνολογική πρόοδο (για εμάς όλους «τεχνολογική δικτατορία»), αψηφώντας ακόμη και τον ίδιο τον Ελόν Μάσκ, ο οποίος είχε εκφράσει την επίσης μεγάλη αγωνία του για τον κίνδυνο που διατρέχει η ανθρωπότητα, αν δεν ελεγχθεί απόλυτα η έξαρση της λεγόμενης «Τεχνητής Νοημοσύνης».

Μ’ άλλα λόγια, ο τύπος αυτός μας αποκάλεσε…ηλίθιους και τεχνοφοβικούς, επειδή γνωρίζει πολύ καλά ότι όλοι εμείς που αντισταθήκαμε στην ισοπεδωτική επέλαση των δηλητηρίων που ονόμασαν οι Νεοταξίτες «εμβόλια», αμφισβητώντας την αποτελεσματικότητα τους – και που φυσικά δικαιωθήκαμε περιτράνως γι’ αυτό – θα κάνουμε το…ίδιο με τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες, αμφισβητώντας την όποια χρησιμότητα τους, τόσο για πολιτικούς, όσο και – κυρίως – για ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ λόγους.

Για τον κύριο αυτόν, ασφαλώς και δεν υπάρχει…κανένας απολύτως φόβος για την νέα Ηλεκτρονική Ταυτότητα και ότι αυτή θα αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμο «εργαλείο» για να εξυπηρετείται καλύτερα ο πολίτης, μειώνοντας σε βαθμό…μηδενικό(!) την…χοντροπετσιά του αδηφάγου Δημόσιου Τόμεα, μια χοντροπετσιά που φυσικά εκείνοι οι άχρηστοι έχουν δημιουργήσει. Φυσικά, ο κύριος αυτός όπως και οι υπόλοιποι όμοιοί του, τουλάχιστον αγνοεί, για να μην πω ότι απορρίπτει, πως κάποτε, πριν σχεδόν 2 χιλιετίες, κάποιος άλλος άνθρωπος, απόλυτα Άγιος και Απόστολος του – ανύπαρκτου κατά το δόγμα των διεθνιστών – Χριστού, είχε προειδοποιήσει την χριστιανική ανθρωπότητα για τα μελλούμενα εσχατολογικά γεγονότα, τα οποία θα προηγηθούν πριν την δεύτερη έλευση του Ιησού Χριστού στον κόσμο. Και ένα από αυτά τα …μελλούμενα γεγονότα, θα είναι το …μαρκάρισμα όλων των ανθρώπων με το όνομα ή τον αριθμό του ονόματος του Θηρίου με κάτι σαν χάραγμα (σημερινό barcode το οποίο είναι κυριολεκτικά ένα σύνολο γραμμών απλών ή εντόνων) ή σαν σφραγίδα, το οποίο θα τοποθετείται ή στο δεξί χέρι ή στο…μέτωπο! Και ότι μάλιστα, κανείς απολύτως δεν θα μπορεί να ζήσει καν χωρίς αυτό (η έννοια της φράσης του Ιωάννη όταν γράφει πως « ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι», υπονοεί ακριβώς αυτό, δηλαδή το ίδιο το «ζείν»).

Και πράγματι, εφ’ όσον όλα τα βιομετρικά μας δεδομένα θα βρίσκονται συμπυκνωμένα μέσα σε ένα τσιπάκι χωρητικότητας 50GB, για να κυκλοφορήσει απλά κάποιος άνθρωπος, θα πρέπει υποχρεωτικά να φέρει μαζί του αυτήν την «Νέα Ταυτότητα» διότι όλες οι υπηρεσίες (Τράπεζες, Δημόσιες Αρχές, ΔΕΚΟ κλπ) επειδή είναι όλες εξοπλισμένες με Η/Υ, θα απαιτούν αυτήν την ταυτότητα για να εξυπηρετήσουν τον οποιονδήποτε πολίτη. Δηλαδή, ο κάθε υπάλληλος μιας δημόσιας υπηρεσίας (εφορία, ληξιαρχεία, πολεοδομίες κλπ) αμέσως μετά το προφορικό αίτημα του πολίτη, θα του ζητάει την «νέα» αυτή ταυτότητα, θα τη σκανάρει στον υπολογιστή του και αμέσως θα εμφανίζονται όλα τα στοιχεία του πολίτη, τα οποία ΔΕΝ αναγράφονται στην ταυτότητα, όπως επί παραδείγματι η φορολογική του κατάσταση, η οικογενειακή του κατάσταση, η περιουσία του, η υγειονομική του κατάσταση κλπ.

Διότι, η ταυτότητα αυτή, θα εμπεριέχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Τι είναι όμως αυτή η ταυτότητα στην πραγματικότητα;

Πολλά έχουν ειπωθεί γι’ αυτήν και μάλιστα όχι τώρα, αλλά πολλά χρόνια πρίν την εμφάνιση της. Και αναφέρομαι στην εποχή των δύο τελευταίων δεκαετιών του 20ού αιώνα (1980-2000), όπου η …συνωμοσιολογία (εντός και εκτός εισαγωγικών), είχε αρχίσει να κάνει δειλά-δειλά την εμφάνιση της και χρόνο με τον χρόνο αυξανόταν με γεωμετρική πρόοδο θα έλεγα. Αλλά εκτός από την ξένη «συνωμοσιολογική» βιβλιογραφία των λεγόμενων «δευτεροκλασάτων» εκδόσεων, υπήρχε και η πνευματική αφύπνιση από τους ανθρώπους της Εκκλησίας και του μοναχισμού…

Ο Νόμος της Ντροπής και η Αυγή του Νεοταξισμού στην Ελλάδα

Από τότε που εγώ ο ίδιος κατάλαβα τον εαυτό μου, μισούσα τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ήταν παράξενα μηχανήματα, τα θεωρούσα κάτι σαν «νεομοντερνισμό» και δεν μπορούσα να εξοικειωθώ με όλα τούτα τα περίεργα. Φοιτητής τότε, αναζητούσα το πνεύμα και δεν με συνέπαιρνε η τεχνολογία και τα …επιτεύγματα της. Kαι όλα αυτά τα περίεργα, μου προκαλούσαν απέχθεια.

Κατά τα μέσα όμως της δεκαετίας του ‘80, μετά και την πλήρη ένταξη της πατρίδας μας στην τότε ΕΟΚ, άξαφνα εμφανίστηκαν στα διάφορα προϊόντα (τρόφιμα, καλλυντικά, φάρμακα) κάποιες περίεργες σφραγίδες στις άκρες των συσκευασιών, οι οποίες είχαν κάποιους αριθμούς και συνοδευόταν από μια συστοιχία γραμμών, άλλοτε αδύναμων και άλλοτε εντόνων. Πολλοί άνθρωποι δεν τις πρόσεχαν ή έδειχναν αδιαφορία για την ύπαρξη τους, ανάμεσα τους κι εγώ ο ίδιος. Κάποιοι άλλοι όμως, αντιθέτως, προσπάθησαν να μάθουν το τι ακριβώς είναι. Οι υπεύθυνοι πωλήσεων των προϊόντων, τις αποκαλούσαν «Γραμμωτό Κώδικα» και ότι αυτός ο κώδικας εμπεριείχε μέσα του ό,τι στοιχείο συνοδεύει το προϊόν (ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ προϊόντος, αριθμός πρωτοκόλλου, ημερομηνία παραγωγής κλπ) για να κατατάσσεται σε κατηγορίες, όπως απαιτούσε ο νεοεισαχθείς ευρωπαϊκός κώδικας γνησιότητας ISO.

Εγώ προσωπικά, αναρωτιόμουν σε τι χρειάζεται αυτό το …περίεργο μαρκάρισμα και ποιούς εξυπηρετούσε. Τους υπαλλήλους μιας εταιρίας; Το λογιστήριο; Την αποθήκη; Τα τελωνεία;

Προφανώς, όλους αυτούς μαζί!

Εκεί όμως που εγώ είχα σταθεί, ήταν η λέξη «ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ». Ταυτότητα προϊόντος. Αυτή η έννοια με…ξένιζε. Διότι, είχα την εντύπωση πως μόνο ένας άνθρωπος θα μπορούσε να έχει μια ταυτότητα ως επίσημο έγγραφο με τα στοιχεία του και όχι ένα…προϊόν. Η συνέχεια όμως των εξελίξεων με διέψευσε πανηγυρικά…

Και ξάφνου, το 1986, η – κατά τα άλλα…πατριωτική(!) – κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, έναν μόλις χρόνο μετά τις εκλογές που κέρδισε πανηγυρικά, ψήφισε τον περίφημο Νόμο 1599/11-6-1986 ο οποίος ανακοινώνει την έκδοση Νέων Ταυτοτήτων Πολιτών – κατ’ υπόδειξη της ΕΟΚ – και παράλληλα τη δημιουργία ενός «υπεραριθμού» που ονομάζει ΕΚΑΜ (Ενιαίος Κωδικός Αριθμός Μητρώου) ρίχνοντας μια βόμβα μεγατόνων στην ήδη ταραγμένη ελληνική κοινωνία.

Ναί, αυτοί οι περίεργοι τύποι που βροντοφώναζαν κάποτε πως «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ (είναι) το ίδιο συνδικάτο» και πως όταν έλθουν στην εξουσία θα…κάψουν όλους τους φακέλους πολιτών που είχε στα χέρια της η Αστυνομία και η Κ.Υ.Π, αφού ήρθαν στην εξουσία εκ νεόυ και αφού έκαψαν όντως κάποιους φακέλους, (πιθανότατα αντίγραφα φακέλων καθώς κανείς μας δεν μπορούσε να πιστοποιήσει τη γνησιότητα τους) μέσα στους καμίνους της Χαλυβουργικής σε ατμόσφαιρα «υπέρλαμπρης» θεατρικής παράστασης, ήρθαν πέντε χρόνια μετά να…δημιουργήσουν ΝΕΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ, δημοκρατικούς(!)αυτή τη φορά – σαν τα Δημοκρατικά Τάγματα Ασφαλείας των βενιζελικών της δεκαετίας του 1920 –  όπου θα φακέλωναν τους πάντες, μέχρι και τα…βρέφη με έναν νέο «υπεραριθμό»!

Ακολούθησε…χάος στη κυριολεξία. Ο Δεξιός Τύπος τους κατακεραύνωνε, η Εκκλησία υπό τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ απειλούσε τους πάντες με ξεσηκωμό του πιστού ποιμνίου, ενώ ο μακαριστός Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης, απειλούσε να αφορίσει τόσο τον Ανδρέα Παπανδρέου αποκαλώντας τον «Πιόνι του Αντίχριστου», όσο και όλους όσους ψήφισαν τον Νόμο αυτόν, αν δεν ανακαλεστεί άμεσα ή τροποποιηθεί ο ήδη ψηφισμένος αυτός νόμος.

Ο ΕΚΑΜ για τους παράγοντες της Εκκλησίας – κυρίως τους αγιορείτες μοναχούς – ισοδυναμούσε με τον…αριθμό του Θηρίου, ενώ για τους πολίτες, το εφαλτήριο για νέους φακέλους, οι οποίοι ασφαλώς θα φακέλωναν μεταξύ άλλων ΚΑΙ τους αντιφρονούντες του ΠΑΣΟΚισμού! Μπροστά σε αυτή την κατακραυγή, η κυβέρνηση της ΝΔ του Μητσοτάκη αμέσως μετά την εκλογική του επικράτηση το 1990, για να κατευνάσει την Εκκλησία που εξακολουθούσε να δημιουργεί…πολιτειακά θέματα και παρά το γεγονός ότι υποστήριζε ένθερμα τον προαναφερθέντα Νόμο, προβαίνει σε μια τροποποίηση του 1599/86 και τον αντικαθιστά με τον Νόμο 1988/10-12-1991, ο οποίος βεβαιώνει πως στις νέες ταυτότητες, δεν θα εμπεριέχεται ο αριθμός ΕΚΑΜ.

Οι περισσότεροι βουλευτές όμως της τότε ΝΔ, ήταν…χριστιανοί Ορθόδοξοι και όχι οπαδοί των νεωτερισμών της ΕΟΚ και – όπως μας περιγράφει στο βιβλίο του «Το Μεγάλο Σοκ»  ο αρχιμανδρίτης Βασίλειος Μπακογιάννης – παρασκηνιακά επέμεναν ο νόμος αυτός να μην ισχύσει, τουλάχιστον όσο η ΝΔ παραμένει στην εξουσία.

Οι νέες ταυτότητες πράγματι δεν…ήρθαν ποτέ μέσω αυτού του νόμου και λίγα χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 1997, επί εποχής κυβερνήσεως Σημίτη πλέον, ο νεοεκλεγείς τότε Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, ο οποίος είχε διαδεχθεί τον θανόντα Σεραφείμ, επιβεβαίωσε σε συνέντευξη του με αφορμή ερώτηση δημοσιογράφου για το ζήτημα αυτό, ότι τόσο ο νόμος 1599/86 όσο και ο 1988/91 είχαν καταργηθεί επί της ουσίας, μιας και δεν εφαρμόστηκαν ποτέ και το θεώρησε ως νίκη της Πίστεως.

Εκείνη την εποχή όμως, παράλληλα με την όποια εξέλιξη τόσο της πολιτικής, όσο και της τεχνολογίας και που είχε αυτή εξ’ ίσου άμεση επίδραση τόσο στην πολιτική, όσο – και κυρίως – στην οικονομία, δρούσε ήδη αθόρυβα στο παρασκήνιο και με σταθερό ρυθμό, η δύναμη της Εκκλησίας μέσω των φωτισμένων Αγιορειτών Γερόντων.

Τόσο ο Άγιος Παΐσιος, όσο και κάποιοι άλλοι Γέροντες όπως ο Ιωσήφ Βατοπεδινός, ο Σωφρόνιος κλπ, άρχισαν να ενημερώνουν το πιστό ποίμνιο για το ότι έρχονται τα έσχατα με γοργό ρυθμό και καλούσαν σε μετάνοια και εγρήγορση. Ο Άγιος Παΐσιος μάλιστα, μίλησε με εξαιρετική ακρίβεια για τις εφαρμογές μιας νέας ταυτότητας που θα δοθεί σε όλους και που θα περιέχει μέσα της ηλεκτρονικά(!), τα πάντα που θα μας αφορούσαν ως πολίτες και συνέστησε στους πάντες που τον είχαν επισκεφθεί να μην την πάρουν.

Τα λόγια όμως δεν έφταναν, έπρεπε να υπάρξει και ένα είδος…επιστημονικής και θεολογικής ενημέρωσης, μέσω διαφόρων μελετών από ανθρώπους φωτισμένους που θα ενημέρωναν σωστά το ποίμνιο και που θα ανέλυαν με τρόπο απλό και καθαρό, τον άμεσο κίνδυνο που απειλούσε όχι μόνο την πατρίδα μας, αλλά ολόκληρο τον κόσμο. Ένας από αυτούς, ο οποίος – σημειωτέον – λοιδορήθηκε και απαξιώθηκε ακόμη και από τους εκκολαπτόμενους Θεολόγους των πανεπιστημίων, ήταν ο Αρχιμανδρίτης Εμμανουήλ Καλύβας, Θεολόγος, Ιστορικός και Φιλόλογος, ο οποίος και παρουσίασε μια εκπληκτική μελέτη-βιβλίο για τα σημεία των καιρών που αφηγείται η Αποκάλυψη, όσο και για τον Αντίχριστο που έρχεται και φυσικά για το ποιό θα είναι το Χάραγμα και η σφραγίδα του, με βάση τις νέες τεχνολογίες και την επίδραση που θα έχουν στο μέλλον οι Η/Υ και προπαντός ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτός ο «γραμμωτός κώδικας».

Ο πατήρ Εμμανουήλ Καλύβας, πράγματι έθεσε επί τάπητος το ζήτημα τόσο του περίφημου «Γραμμικού Κώδικα» και τη σημασία του, όσο και το σχέδιο των διαφόρων σιωνιστικών μυστικών εταιριών, οι οποίες θα έστρωναν τον δρόμο για μια Παγκόσμια Δικτατορία και τάραξε πολύ τα ήδη λιμνάζοντα ύδατα της χριστιανικής πίστης των Ελλήνων.  Η πρώτη έκδοση του βιβλίου του έγινε το 1988 και η δεύτερη το 1993. Το βιβλίο αυτό κυκλοφόρησε μέσα στους κύκλους της Εκκλησίας και στους πιστούς σχεδόν από χέρι σε χέρι και κάπως έτσι, έφτασε και στα δικά μου χέρια.

Η μέγιστη Απάτη του Σημιτισμού για τις «νέες» ταυτότητες

Ο Κώστας Σημίτης, ξεκάθαρος οπαδός του λεγόμενου «εκσυγχρονισμού» – δηλαδή της πλήρους ταυτοποίησης με την αμερικανική ατζέντα της Παγκοσμιοποίησης – και εκλεκτός του τότε Αμερικανού Προέδρου Μπίλ Κλίντον, στεκόταν επιφυλακτικός στο θέμα των νέων ταυτοτήτων που επίτασσε πλέον υποχρεωτικά μετά και την εφαρμογή της Συνθήκης του Σέγκεν που προέβλεπε την σταδιακή πολιτική και νομισματική ενοποίηση των κρατών μελών της τότε ΕΟΚ η οποία είχε μετονομασθεί σε Ευρωπαϊκή Ένωση, σε όλους τους πολίτες της. Η νομισματική ένωση είχε ήδη ξεκινήσει μαζί με τη Συνθήκη Σένγκεν το 1993, όπου όλες οι χώρες που ανήκαν στη ζώνη της ΕΕ, υποχρεούνταν μέσω των διαφόρων δημοσίων οικονομικών εγγράφων, να αναγράφουν δίπλα στην όποια τοπική νομισματική αξία που απαιτούσαν και την αντίστοιχη αξία σε ECU (Ευρωπαϊκή Νομισματική Μονάδα), δηλαδή τον μέσο όρο της αξίας όλων των ευρωπαϊκών νομισμάτων. Μ’ άλλα λόγια, η ευρωπαϊκή ενοποίηση, συμπεριλαμβανομένων και των νέων χωρών που είχαν μπεί σε αυτήν (κυρίως χώρες του πρώην σοβιετικού μπλόκ) είχε ήδη ξεκινήσει με ταχύτατους ρυθμούς.

Οι νέες ταυτότητες, ήδη είχαν υιοθετηθεί από τα υπόλοιπα κράτη μέλη, τα οποία είχαν προχωρήσει άμεσα στην νέα έκδοση τους, εκτός από την…Ελλάδα, η οποία από το 1998 και μετά, πλήρωνε ετήσιο πρόστιμο προς την ΕΕ με διαταγή της Κομισιόν και του ίδιου του Ζάκ Ντελόρ. Οι ταυτότητες αυτές, είχαν τη μορφή μιας κάρτας, αρκετά μεγαλύτερης από μια απλή πιστωτική κάρτα (φώτο) και φυσικά με την εμφύτευση του περίφημου βιομετρικού τσίπ όπως βλέπετε κι εσείς. Το σκεπτικό ήταν, μετά την κατάργηση των συνόρων και της βίζας εντός της ΕΕ μέσω της Συνθήκης Σέγκεν κατά την οποία θα μπορούσε ο κάθε ευρωπαίος πολίτης να διακινείται ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς, η ταυτότητα αυτή να μπορεί να γίνει εργαλείο ούτως ώστε η κάθε ευρωπαϊκή αρχή (τελωνεία, αστυνομία κλπ) να αναγνωρίζει την ταυτότητα του – κάθε εισερχόμενου σε όποια ευρωπαϊκή χώρα – πολίτη.

Ο Σημίτης υφίστατο ισχυρή πίεση από την ΕΕ για την εφαρμογή του Νόμου 1988/91 με νέες τροποποιήσεις, ούτως ώστε και η Ελλάδα να εναρμονιστεί με τις επιταγές της Συνθήκης Σέγκεν. Ο Σημίτης όμως φοβόταν και έτρεμε την αντίθεση της επίσημης εκκλησίας και ενός πολύ μεγάλου τμήματος του ελληνικού λαού (οι πραγματικοί οπαδοί του λεγόμενου «εκσυγχρονισμού» τότε, ήταν μειοψηφία) το οποίο ήταν αντίθετο σε κάθε αλλαγή τέτοιου εγγράφου και συνεχώς ενημέρωνε τους άλλους ευρωπαίους για την δυσκολία του εγχειρήματος. Ώσπου…βρήκε τη λύση ενός…τεχνάσματος, για να διαγνώσει το…πόσο τον «παίρνει» λαϊκά για να περάσει από τον λαό τη νέα κατάσταση. Και το τέχνασμα αυτό λεγόταν «Νέες Ταυτότητες χωρίς την αναγραφή του θρησκεύματος», υπό την έννοια ότι το…θρήσκευμα του καθενός, υπόκειντο στις διατάξεις του νόμου περί προσωπικών δεδομένων της ΕΕ!

Και πιο συγκεκριμένα, οι νέες ταυτότητες θα είχαν την ίδια αναλογική υφή όπως οι παλιές, απλά θα υπήρχαν αναγραμμένα όλα τα στοιχεία του πολίτη με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες (όνομα, επίθετο, όνομα.πατρός, μητρός με το πατρικό της επώνυμο και όχι το γένος της, τόπος Γεννήσεως, ημερομηνία γεννήσεως) και ΟΧΙ το θρήσκευμα!

Ο Σημίτης επί της ουσίας, εκμεταλλεύτηκε την απαίτηση του άρθρου 23 παρ.6 της Συνθήκης Σέγκεν, η οποία εξαιρούσε το θρήσκευμα από τα υπόλοιπα στοιχεία του πολίτη για τις νέες ευρωπαϊκές ταυτότητες!

Κι έτσι, πιστεύοντας ότι θα αποφύγει τον πολιτικοθρησκευτικό σάλο, βάζει τον τότε υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Σταθόπουλο αμέσως μετά τις νικηφόρες γι αυτόν εκλογές του 2000, να προβεί εις χρόνον ανύποπτον και συγκεκριμένα μέσα στα πλαίσια μιας συνέντευξης που είχε δώσει στο MEGA, σε μια δήλωση που έλεγε ότι το …θρήσκευμα αποτελεί ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο και η αναγραφή του στην αστυνομική ταυτότητα έρχεται σε αντίθεση με σχετικό νόμο ο οποίος ίσχυε από το 1997.

Η αντίδραση τη εκκλησίας ήταν άμεση, η οποία θεώρησε τις δηλώσεις αυτές ως αφορμή «ιερού πολέμου» κατά της νεοσύστατης ελληνικής κυβέρνησης.

Ο σάλος που δημιουργήθηκε μετά από αυτήν την εξαγγελία, δεν είχε προηγούμενο και είχε ονομαστεί μάλιστα από τα τότε ΜΜΕ ως «Η Μάχη των Ταυτοτήτων»!

Ο σάλος αυτός, ήταν ακόμη μεγαλύτερος κι από αυτόν που είχε λάβει χώρα το 1992, όταν και οι Σκοπιανοί επί προεδρίας Γκλιγκόροφ είχαν μετονομαστεί σε «Μακεδονία» εντελώς αυθαίρετα και παράνομα και που είχε ξεσηκώσει σχεδόν όλη την Ελλάδα στους δρόμους!

Ο τότε Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, πλήρως εναρμονισμένος με τους γέροντες και μοναχούς του Αγίου Όρους αλλά και με όλη την επίσημη Εκκλησία της Ελλάδος, ξεσηκώνει όλους τους πιστούς Έλληνες σε διαμαρτυρία κατά της κυβέρνησης Σημίτη. Αυτή η διαμαρτυρία η οποία προκάλεσε διαδηλώσεις σε όλες τις μεγάλες πόλεις με τελικό προορισμό τον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη και την Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, όπου και συγκεντρώθηκαν περίπου δύο εκατομμύρια Έλληνες. Ο ξεσηκωμός αυτός θορύβησε τόσο την κυβέρνηση Σημίτη, που την ανάγκασε να …επιστρατεύσει κάθε μέσο επικοινωνίας, όπως κανάλια και εφημερίδες πάσης φύσεως και ιδεολογικού προσανατολισμού για να στηρίξουν την τροπολογία, προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα.

Στη μεγάλη δε συγκέντρωση της πλατείας Συντάγματος το καλοκαίρι του 2000, ο Χριστόδουλος, τεντώνοντας το πολιτικό σκοινί βροντοφώναζε με βεβαιότητα «Να γίνει ένα δημοψήφισμα και θα δουν ότι ο λαός προσυπογράφει μαζί μας». Μάλιστα -εκτός από τις δύο ανοιχτές συγκεντρώσεις, στο Σύνταγμα και στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη- διοργάνωσε συλλογή υπογραφών από πιστούς με αίτημα το δημοψήφισμα για την προαιρετική αναγραφή του θρησκεύματος στις νέες ταυτότητες. Μια συλλογή από την οποία δεν απουσίαζε η υπογραφή του τότε προέδρου της ΝΔ Κώστα Καραμανλή, ο οποίος κατά την άποψη μου και όπως αποδείχτηκε και στη συνέχεια της πορείας της Ελλάδας προς την αποδοχή των μνημονίων με τις…ευλογίες του, προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να εκμεταλλευτεί τον θρησκευτικό αυτό αναβρασμό προς όφελος δικό του και του κόμματός του.

Βλέποντας όλα αυτά να συμβαίνουν γύρω του, ο Σημίτης προσπάθησε να πολιτικοποιήσει αυτή την αντίδραση και…τα φόρτωσε όλα στην…επάρατη Δεξιά του Καραμανλή, επιβεβαιώνοντας τους πάντες που τον ήθελαν…άθρησκο, άθεο και εβραϊκό σκουπίδι, μιας και προσπαθούσε να πείσει τον αφιονισμένο κόσμο, ότι η αναγραφή η μη του θρησκεύματος στις ταυτότητες, δεν μπορεί να είναι ζήτημα δόγματος σε καμμιά περίπτωση, αλλά ζήτημα πολιτικό και κοινωνικό. Και ότι η Δεξιά που μόλις είχε ηττηθεί στις εκλογές του Απριλίου του 2000, ήθελε να πάρει εκδίκηση και το αίμα της πίσω, μιας και είχε ταυτιστεί με τις…παράλογες κατ’ αυτόν, αντιδράσεις της Εκκλησίας και του Χριστόδουλου.

Τελικά το ΠΑΣΟΚ και ο Σημίτης ο ίδιος, περνάει τη τροπολογία εν μέσω κοινωνικής θύελλας, παρά το γεγονός ότι αυτό ίσως και να προκαλούσε και την μελλοντική πτώση του, πράγμα που τελικά συνέβη στις εκλογές του 2004. Με αυτή του τη στάση, ο Σημίτης απέδειξε πως πράγματι ενεργούσε κατ’ επιταγή των μυστικών στοών και του ίδιου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, διότι στην συνάντηση του Νταβός το 2001, δέχτηκε τα…συγχαρητήρια από τον ίδιο τον Κλάους Σβάμπ τόσο για την πυγμή που είχε δείξει στο θέμα των ταυτοτήτων, όσο και στην ταχεία πορεία των μεταρρυθμίσεων που απαιτούνταν για να προχωρήσει η Ελλάδα προς…τα εμπρός!

Ο Χριστόδουλος όμως δεν είχε καταθέσει τα όπλα. Η επίσημη Εκκλησία και η Ιερά Σύνοδος, προέβη σε προσφυγή στο ΣτΕ για το ζήτημα των νέων ταυτοτήτων και παρά το γεγονός της προσπάθειας εκμετάλλευσης των ισχυρών επιρροών που είχε στους δικαστές, εκείνοι με ψήφους 10 κατά και 7 υπέρ, επικύρωσε την σημιτική αυτή επιλογή μέσω της απόφασης 2283/2001.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι ο μόνος ο οποίος είχε εκφράσει αντιρρήσεις και είχε αποστασιοποιηθεί από τον Χριστόδουλο, ήταν ο τότε Μητροπολίτης Θηβών και Λειβαδείας Ιερώνυμος ο Β’, ο οποίος γι’ αυτή του την επιλογή, προωθήθηκε από τις σκοτεινές ευρωπαϊκές στοές ως ο πλέον κατάλληλος στο να αναρριχηθεί στο μέγιστο θρησκευτικό αξίωμα στην Ελλάδα, αυτό του Αρχιεπισκόπου, πράγμα το οποίο επετεύχθη τελικώς, μετά τον απροσδόκητο και αμφιλεγόμενο θάνατο του Χριστόδουλου.

Τότε δεν ξέραμε ασφαλώς το παρασκήνιο. Σήμερα όμως, γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά το γιατί επελέχθη ο… “αντιφρονών” Ιερώνυμος ως διάδοχος του Αρχιεπισκοπικού Θρόνου. Δυστυχώς…

Πώς ο Θεός μας προειδοποιούσε για την εμφάνιση της Νέας Ταυτότηταςκαι πώς αυτή…καθυστερούσε!

Από την ημέρα που δημιουργήθηκε το μικρό κρατίδιο της Ελλάδας μετά την Επανάσταση, ο Ελληνισμός ουδέποτε εύρισκε ησυχία. Ήταν ένας κανόνας που προερχόταν από τη Θεία Χάρη και που συνεχιζόταν αδιάλειπτα. Πόλεμοι νικηφόροι αλλά και διωγμοί, ανάκτηση σπιθαμή προς σπιθαμή ελληνικών εδαφών αλλά και σφαγές σε σκλαβωμένα ακόμη χώματα ως τουρκικά αντίποινα, μικρασιατική καταστροφή, Γερμανική, ιταλική και βουλγαρική κατοχή στον Β’ΠΠ. Πόλεμοι, πείνα αλλά και ελπίδα. Παράλληλα όμως, μέσα σ’ αυτή τη μεγάλη περίοδο έντασης, γεννιόταν και ο νέοι Άγιοι του Γένους, μέσω των οποίων ο Θεός μεριμνούσε για την καθοδήγηση του λαού Του.

Η Αποκάλυψη των Έσχατων καιρών δια μέσου του Αποστόλου Ιωάννη, δεν αρκούσε. Σχεδόν κανείς δεν μπορούσε να αποκωδικοποιήσει το – με Θεία Χάρη – κωδικοποιημένο βιβλίο. Πολλοί όμως προσπάθησαν, με αποτέλεσμα να πέσουν σε πλάνη. Μόνο οι νέοι Άγιοι θα μπορούσαν να ξεδιαλύνουν αυτό το περίτεχνο σε φραστικές εικόνες κείμενο. Όπως οι Εβραίοι, προτού χάσουν τη Θεία Χάρη και εκπέσουν οριστικά, είχαν τους λεγόμενους «Προφήτες» τους, έτσι και το δικό μας Γένος, ο νέος Ισραήλ, θα είχε τους δικούς του φωτισμένους Αγίους οι οποίοι θα τον προετοίμαζαν για την τελική φάση της δαιμονικής επίθεσης, δηλαδή τα Έσχατα.

Πρώτος απ’ όλους, ο Ισαπόστολος και Εθνεργέτης Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και στη συνέχεια ο Άγιος Νεκτάριος, ο Άγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης, η Γερόντισα Γαλακτία, ο Όσιος Ιωσήφ ο Βατοπεδινός, ο Όσιος Εφραίμ της Αριζόνα, ο Μητροπολίτης Αυγουστίνος Καντιώτης, ο Όσιος Σάββας Αχιλλέως, ο Γέροντας Γιάννης Καλαΐδης και τόσοι άλλοι σύγχρονοι και φυσικά πάνω απ’ όλους ο Άγιος Παΐσιος, υπήρξαν οι άνθρωποι Του, τα όργανα Του για την προετοιμασία του Γένους μας την εσχατολογική εποχή.

Η τεράστια συμβολή όλων αυτών των αγίων μορφών υπήρξε τεράστια. Η καθημερινή τους προσευχή και επίκληση προς τον Θεό στο να καθυστερήσει όσο το δυνατόν περισσότερο το ζήτημα των “νέων” – με σατανικό πρόσημο – ταυτοτήτων στην Ελλάδα, ήταν καταλυτική στο να υπάρξει πράγματι Θεία Μέριμνα όσον αφορά την εφαρμογή τους.

Ο Άγιος Παΐσιος μάλιστα, αφού προηγουμένως φυσικά είχε πάρει και την…ανάλογη “απάντηση” εκ του άνωθεν, βεβαίωνε τους πιστούς πως “θα την εκδώσουν την ταυτότητα και κάποιοι θα τη πάρουν, αλλά δεν θα κρατήσει πολύ. Κάποιους μήνες θα είναι. Μετά θα έρθει ο πόλεμος και θα σβηστούν όλα”.

Οι προσευχές και οι δεήσεις τους, σώζουν για άλλη μια φορά το Γένος των Ελλήνων. Κι ενώ οι υπόλοιποι δυτικοευρωπαίοι είχαν αυτή τη βιομετρική ταυτότητα από το 1993 (αρχικά είχαν εκδοθεί στην ενωμένη πλέον Γερμανία και στη συνέχεια ακολούθησαν προς την έκδοση τους ένα-ένα όλα τα κράτη της Συνθήκης Σέγκεν) εκτός από την Ελλάδα, στην οποία λειτουργούσε αθόρυβα ο πνευματικός Νόμος του Θεού. Όλα αυτά τα χρόνια, οι Έλληνες πολιτικοί προσπαθούσαν να την εκδώσουν και…πάντα “στράβωνε” το ζήτημα. Πότε τα…μηχανήματα δεν ερχόταν, πότε σκόνταφτε το…λογισμικό, πότε η εταιρία που έπαιρνε το έργο…πτώχευε μυστηριωδώς και άλλα τέτοια μεταφυσικά. Στο μεταξύ, το πρόστιμο πληρωνόταν κανονικότατα από τον δημόσιο κορβανά. Συνολικά, η Ελλάδα πλήρωσε μέχρι σήμερα περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ σε πρόστιμα για την μη εφαρμογή της “νέας” αυτής ταυτότητας, χωρίς κανένας εκ των…ιθυνόντων να μη βγάζει ούτε λέξη απ το στόμα του.

Η υπόθεση αυτή, θυμίζει κάτι από μια άλλη υπόθεση, που αφορούσε – όσο κι αν αυτό ακούγεται απίστευτο – την…κατασκευή των περίφημων F-35, στα οποία ως γνωστόν, συμμετείχε και η Τουρκία(!), κατασκευάζοντας μέρη των αεροσκαφών αυτών και με οψιόν την αγορά 100 τέτοιων αεροσκαφών! Αν αυτά ερχόταν στα χέρια της Τουρκίας εξ αρχής, η ισορροπία στο Αιγαίο θα άλλαζε δραματικά κι αυτό η Αρχιστράτηγος μας Παναγιά, δεν το ήθελε επ’ ουδενί. Και σε αυτό το ζήτημα λοιπόν, λειτούργησαν οι πνευματικοί Νόμοι του Θεού. Πράγματι, η υπόθεση των F-35 κατάντησε όπως το…γεφύρι της Άρτας.

Είκοσι ολόκληρα χρόνια καθυστέρησε το αεροσκάφος αυτό να βγεί στην κυκλοφορία κι όταν αυτό τελικά βγήκε, η ερτογανική Τουρκία βγήκε από τη μέση και πάλι …μυστηριωδώς, όταν και προσκύνησε τον μέγιστο εχθρό της Δύσης, τον Βλάντιμιρ Πούτιν, χάνοντας έτσι έναν πακτωλό χρημάτων συν τα αεροσκάφη!

Η υποτελής στον Σατανά κυβέρνηση Μητσοτάκη και οι “ταυτότητες”

Μπορεί ο Θεός μέσω των πνευματικών Του νόμων να καθυστέρησε την έκδοση αυτών των ταυτοτήτων του θανάτου, αλλά δεν μπορούσε και να …αδικήσει τον Σατανά και να τις ακυρώσει. Ο μισόκαλος αυτός εγκληματίας, είχε και έχει ακόμη, δικαίωμα πάνω σε όλους τους ανθρώπους που πλανήθηκαν εξ αιτίας του και που ηθελημένα ή αθέλητα, τον “προσκύνησαν” μέσω των παθών τους και των επιδιώξεων τους. Η δικαιοσύνη του Θεού σχετικά με το “αυτεξούσιο”, αγγίζει μέχρι και τον μισόκαλο Σατανά.

Από την άλλη, επέτρεψε να συμβεί και αυτό μαζί με όλες τις άλλες συμφορές, για να δοκιμαστεί για άλλη μια φορά (θα είναι η τελευταία μεγάλη δοκιμασία πριν τον πόλεμο) το Γένος μας, για να μαζέψει όσες ακόμη ψυχές θελήσουν να σωθούν. Έτσι κι αλλιώς, οι Έλληνες έχουν προειδοποιηθεί μέσω των ανθρώπων Του. Και εξακολουθούν να προειδοποιούνται και να ενημερώνονται, μέσω της διασποράς των λόγων των Αγίων Γερόντων που κυκλοφορούν ανεμπόδιστα μέσα στο διαδίκτυο.

Και ο έχων ώτα ακούειν, ακουέτω.

Γι’ αυτόν λοιπόν τον σκοπό, την επίτευξη δηλαδή του έργου για τις νέες ταυτότητες, επελέχθη και η…ανάλογη κυβέρνηση που θα μπορούσε να το πραγματοποιήσει. Και η κυβέρνηση αυτή δεν είναι άλλη από την κυβέρνηση ενός άθεου. Ενός αρνητή του Χριστού. Ενός ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΥ.

Η κυβέρνηση των κίναιδων και των “άψυχων”.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Οι εκλογές που έλαβαν χώρα τον περασμένο Μάϊο και Ιούνιο, είχαν δύο μεγάλους στόχους να επιτύχουν για λογαριασμό των διεθνιστών του WEF για τους οποίους δουλεύει η σημερινή κυβέρνηση: Την έκδοση νέων ταυτοτήτων και πλήρη ολοκλήρωση της ψηφιακής διακυβέρνησης και την αλλαγή του Συντάγματος ως προς την πλήρη εξάλειψη από κάθε τι ορθόδοξο και χριστιανικό υπήρχε μέσα σε αυτό.

Ο πρώτος στόχος, αυτός που αφορά την νέα ψηφιακή ταυτότητα τείνει να επιτευχθεί, δια μέσου του νέου Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Ο δεύτερος, πιθανόν να απαιτήσει νέα εκλογική αναμέτρηση, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν σε αυτή τη Βουλή αρκετοί “πρόθυμοι” να συνεργαστούν με την κυβέρνηση. Μένει να το δούμε σύντομα.

Οι ταυτότητες αυτές όμως, έχουν ένα…μειονέκτημα, ως σατανικό εργαλείο. Δεν αποτελούν οριστική καταδίκη των ανθρώπων που θα την λάβουν, αλλά μια…συμφωνία ας πούμε με τον Εξαποδώ που κι αυτή δεν φαίνεται οφθαλμοφανώς και που θα μπορούσε να αλλάξει αμέσως. Και που αυτή η …συμφωνία, θα μπορούσε να εκπέσει ανά πάσα στιγμή, άν ο άνθρωπος ξυπνήσει και αντιληφθεί την μέγιστη παγίδα και ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ και ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ!

Θα έλεγα πως πρόκειται σαν ένα…προ-χάραγμα, όπως και οι προηγούμενες ενέργειες των Καμπαλιστών του WEF με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, οι οποίοι και έφερναν τον άνθρωπο αντιμέτωπο με τον ίδιο του τον εαυτό. Ή θα έπρεπε να εμβολιαστεί με ένα δηλητήριο για να εξακολουθήσει να ζει αξιοπρεπώς με την εργασία του και τις λοιπές δραστηριότητες του ή θα καταντούσε ζητιάνος και πένης.

Ο σκοπός λοιπόν των Διεθνιστών του WEF, αφού έχουν ήδη δεσμεύσει τους υπόλοιπους λαούς της ευρωπαϊκής Δύσης – μέσω αυτών των ταυτοτήτων που ήδη κατέχουν από το 1993 –  είναι να αναγκαστούν και οι άλλοι λαοί που είτε δεν ανήκουν στην ΕΕ, είτε βρίσκονται μέσα σε αυτήν αλλά δεν προχώρησαν στην νέα ταυτότητα, να την λάβουν πάση θυσία. Με πρώτους και…καλύτερους τους “αντιδραστικούς” Έλληνες.

Ο Μητσοτάκης, όσον αφορά τους Έλληνες ασφαλώς, έχει υποσχεθεί τα…καλύτερα στον Σβάμπ. Άλλως τε, ήταν ο πρώτος δυτικός ηγέτης που εφάρμοσε την ψηφιακή Ταυτότητα Covid (ο Σβάμπ του έκανε το …χατήρι για την πρωτιά όπως ξέρουμε) και μετά ακολούθησε όλος ο…μισός πλανήτης. Τα εμβόλια λοιπόν και το ψηφιακό Covid ID ήταν επίσης “προ-χάραγμα”. Όσοι έλαβαν και τα δύο, δηλαδή εμβόλιο και ψηφιακό Covid ID – στην πλειονότητα τους νέοι άνθρωποι από 20 έως και 40 ετών οι οποίοι είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία – θα λάβουν πιθανόν και την νέα ψηφιακή Ταυτότητα του “προ-χαράγματος”, έχοντας όμως ως οψιόν την επιλογή να …μετανοήσουν πραγματικά όταν ανακαλύψουν την απάτη, να εξομολογηθούν και να αποποιηθούν ό,τι βλαβερό έχουν κάνει στο σώμα και στην ψυχή τους. Όσοι όμως δεν μετανοήσουν και δεν πετάξουν από το σώμα τους ό,τι βδελυρό υπάρχει, αυτοί θα αποτελέσουν και το προζύμι της ανθρωπότητας που θα δεχθεί με ευχαρίστηση και ίσως και αδημονία, το μικροτσίπ που θα εμφυτευτεί στο χέρι τους ή στο μέτωπο τους και που θα είναι το ΟΡΙΣΤΙΚΟ χάραγμα, το οποίο και θα τους καταδικάσει.

Στην Ελλάδα όμως ειδικά, ελέω Αγίων Γερόντων, λειτουργούν θαυμαστά οι Πνευματικοί Νόμοι του Θεού, οι οποίοι στοχεύουν στον απόλυτο συνετισμό μας. Γι’ αυτόν λοιπόν τον λόγο, επέτρεψε ο Θεός, μετά και την επίσημη αναγγελία της έκδοσης της Νέας Ταυτότητας, η Ελλάδα να δεχθεί το τελευταίο σφοδρό κύμα πυρκαγιών που κατέκαψε ό,τι είχε απομείνει πλέον από δάση και πανίδα στον τόπο μας.

Η Ρόδος, ένα από τα καταπράσινα νησιά μας, ένας μικρός παράδεισος, έγινε στάχτη. Και δεν ήταν μόνο αυτή. 100 και πλέον πυρκαγιές μετρήθηκαν σε όλη την Ελλάδα, μικρές ή μεγάλες, εν μέσω ενός πρωτοφανούς διάρκειας και έντασης καύσωνα μέσα στον μήνα Ιούλιο.

Φυσικά, η υποταγμένη στους σατανολάτρες Διεθνιστές του WEF ελληνική κυβέρνηση, απέδωσε και …πάλι τις φονικές πυρκαγιές στην…απατηλή “κλιματική αλλαγή”, με σκοπό βεβαίως και για πολλοστή φορά, την παραπλάνηση του λαού. Ενός λαού που δεν πρέπει καν να υποπτευθεί ότι όλες αυτές οι συμφορές, έρχονται όταν…ψηφίζονται και εφαρμόζονται αντίχριστοι και διεφθαρμένοι νόμοι! Άλλοτε είναι ο Covid, άλλοτε ο… “στρατηγός άνεμος” και άλλοτε η…κλιματική αλλαγή. Ο Θεός γι αυτούς, δεν μένει πια…εδώ και αυτό πρέπει πάση θυσία να εξαλειφθεί και η παραμικρή υπόνοια πως ό,τι συμβαίνει, είναι απλά η …οργή Του!

Εμείς οι αδούλωτοι Έλληνες όμως, που εξ αρχής είχαμε υποψιαστεί την απάτη της “πανδημίας” και την μεγαλύτερη απάτη των εμβολίων, ξέρουμε πως ό,τι παρανοϊκό γίνεται τα τελευταία 20-25 χρόνια, είναι έργο Σατανά και των ανθρώπων του. Το κακό για τους διεθνιστές και τα τσιράκια τους, δηλαδή τους πολιτικούς όλης της Δύσης, είναι ότι έχουν αρχίσει να ξυπνάνε και οι πλανημένοι λαοί τους, όχι μόνο οι Έλληνες. Και το θέμα των ταυτοτήτων, δεν θα περάσει, ούτε σε αυτούς, ούτε και στη πατρίδα μας. Μας το βεβαίωσαν αυτό οι Άγιοι Γέροντες. Και το ότι δεν θα περάσουν, θα είναι εξ αιτίας του Μεγάλου Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, που θα ισοπεδώσει τα πάντα στο πέρασμα του.

Ο Μητσοτάκης και η παρέα του, θα έχουν δυσοίωνο τέλος. Έχουν παραδώσει την ίδια τους την ύπαρξη στον Σατανά κι αυτό θα τους οδηγήσει στον οριστικό θάνατο. Είτε πνευματικός θα είναι αυτός, είτε σωματικός.

Τις μέρες και ώρες που γράφεται το παρόν πόνημα, τα πλοκάμια του πολέμου επεκτείνονται ήδη στην Αφρική, η οποία απειλείται με τον μεγαλύτερο πόλεμο που έζησε ποτέ η ήπειρος αυτή.

Ο Νίγηρας, ανοίγει την αυλαία, βάζοντας τα με την ίδια την αποικιοκρατία της Δύσης και θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες, όπως η πολύπαθη Αλγερία. Φυσικά σε αυτή την εξέλιξη, έχει βάλει το χεράκι της η Ρωσία και η οργάνωση των BRICS που πλέον είναι αυτή που στην ουσία απειλεί την ύπαρξη των Ρόθτσάιλντ και των τραπεζών των. Και γι αυτό και ο πόλεμος αυτός, θα είναι μέχρις εσχάτων.

“Περί τα 700 εκατομμύρια νεκρούς” είχε πει ο Άγιος Ιωσήφ ο Βατοπεδινός για τα θύματα του πολέμου αυτού.

Ποιές ταυτότητες λοιπόν και ποια…προχαράγματα…

Αυτά που θα έρθουν σε λίγο καιρό, θα είναι τόσο τρομακτικά αλλά συνάμα και τόσο ελπιδοφόρα, σαν “το…χαστούκι ή τη σφαλιάρα αν θέλετε του Χριστού στο…σατανικό Σύστημα”, όπως είχε πει ο Άγιος Παΐσιος!

Τίποτε από όλα αυτά δεν θα μείνει όρθιο. Αυτή είναι και η υπόσχεση του Θεού σε όλους μας.

Ο Θεός τούτες τις μέρες, μας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ, επιβεβαιώνοντας τα θεία λόγια των ανθρώπων Του.

Τούτες τις μέρες, ζούμε κάθε στιγμή την πλήρη επιβεβαίωση των ζοφερών λόγων του Ιωάννη, μέσα από την Αποκάλυψη του. Αν αυτό δεν είναι έργο Θεού, τότε τί είναι;

Υπομονή λοιπόν! Δώστε στον Θεό τον…χρόνο Του και εμπιστευτείτε Τον. Από αυτή την φοβερή θύελλα, σκοπεύει να βγει το καλύτερο για την ανθρωπότητα.

Κι όταν η ανθρωπότητα θα έχει πολύ καλά προετοιμαστεί (εδώ ακριβώς μπαίνει και η επικείμενη ανάσταση του Γένους μας μέσω της Νέας Ρωμανίας και η διάδοση της Ορθοδοξίας παντού), τότε θα συμβεί και η Μεγάλη Αναμέτρηση του ανθρώπου με τον Αντίχριστο!

Το ποιός βέβαια θα είναι ο νικητής, αυτό το ξέρετε ήδη!

Υ.Γ. Το γεγονός ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι άκρως σατανοκρατούμενη, αποδεικνύεται και από το καταγεγραμμένο γεγονός της συνέντευξης του Αδωνι Γεωργιάδη στον Σκάι αρκετά χρόνια μετά την περίοδο της λεγόμενης «Μάχης των Ταυτοτήτων» του 2000-2001 και συγκεκριμένα μέσα στην χρονική περίοδο των μνημονίων, όπου η τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με αρχηγό τον Γ.Α.Παπανδρέου, σχεδίαζε να εκδόσει την νέα ταυτότητα που ονομαζόταν ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Ο Γεωργιάδης, μέσα σε μια έκρηξη υποκρισίας και …λεονταρισμών, ομολογεί ό,τι και εμείς σήμερα ομολογούμε: δηλαδή ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ για τις νέες ταυτότητες.

Τότε, η κυβέρνηση ΓΑ Παπανδρέου, είχε υποστεί ασφυκτική πίεση στο να εκδόσει επιτέλους την νέα αυτή ταυτότητα. Και ο Γεωργιάδης, ως εκπρόσωπος του καρατζαφερικού ΛΑΟΣ, ωρύεται εναντίον κάθε τέτοιας απόφασης, φέρνοντας σε…δύσκολη θέση τους «γνωστούς» νεοταξίτες δημοσιογράφους του Σκαι.

Τότε λοιπόν για τον επιφανέστατο «κλόουν» των διεθνιστών Γεωργιάδη, οι νέες ταυτότητες ήταν …ό,τι πιο φρικώδες είχε συναντήσει αναφερόμενος επίσης και στον Τζωρτζ Όργουελ και το δυστοπικό του έργο «1984». Σήμερα βεβαίως, επειδή προσκύνησε τον Σατανά για να λάβει – και αυτός βέβαια! – τις…χάρες και τα οφφίτσια της Μεγάλης Επανεκκίνησης, λέει τα ΑΚΡΙΒΩΣ αντίθετα, ξεχνώντας βεβαίως ότι ΚΑΙ αυτές οι παλιές του δηλώσεις, έχουν καταγραφεί!