ΗΠΑ: Η μεγαλύτερη σατανιστική συγκέντρωση στην ιστορία αυτό το Σαββατοκυρίακο στην Βοστώνη (28-30 Απριλίου 2023)

Πηγή: https://dimpenews.com/

Το SatanCon 2023 στη Βοστώνη, μια εκδήλωση που διοργανώνεται από το The Satanic Temple περιλαμβάνει διαλέξεις καθηγητών Πανεπιστημίων με θέματα όπως ”Satanism and Self-Pleasure” ( σατανισμός και αυτοικανοποίηση)», ”διεκδικώντας το Τρανς Σώμα” ”Α/θεϊστικές στρατηγικές για Αυτοδιάθεση…”Άνοιγμα διείσδυσης Σατανισμού σε σχολεία και εναλλακτικούς χώρους ομοφυλόφιλων, αντιεξουσιαστών και μιας αλλοτριωμένης νεο-οαριστεράς, Aμερικανοαριστεράς της Woke religion και της Cancel culture.!Σατανιστικά κλαμπ στα σχολεία μετά το μάθημα….Εκατοντάδες μέλη του The Satanic Temple θα βρεθούν στη Βοστώνη αυτό το Σαββατοκύριακο για το SatanCon και οι διοργανωτές λένε ότι θα είναι η μεγαλύτερη σατανική συγκέντρωση στην ιστορία.Η sold-out τριήμερη εκδήλωση στο Marriott Copley Place θα περιλαμβάνει σατανικές τελετουργίες, ψυχαγωγία και πάνελ συζήτησης αναφέρει το cbsnews .

Ποιός είναι ο άξονας του Κακού ΗΠΑ;

«Ο σατανισμός είναι μια πολύ παρεξηγημένη θρησκεία», είπε ο Dex Desjardins με το The Satantic Temple.

Οι διοργανωτές του Σατανικού Ναού λένε ότι δεν πιστεύουν στον Σατανά και δεν πρέπει να συγχέονται με άλλες σατανικές θρησκείες. Αντίθετα, η ομάδα λέει ότι υποστηρίζει τον διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους και την ενσυναίσθηση για όλους.

Πρόκειται για την υποστήριξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Είναι για την υποστήριξη της σωματικής αυτονομίας των γυναικών. Έχει να κάνει με την ελευθερία της θρησκείας, την ελευθερία από τη θρησκεία”, δήλωσε στο WBZ-TV ο συμμετέχων του SatanCon, Richard-Lael Lillard. “Οι περισσότεροι δεν πιστεύουν στον Σατανά, όχι σε έναν κυριολεκτικό Σατανά. Δεν είναι κάποια ταινία τρόμου της δεκαετίας του 1980.”..δεν είναι μύηση στο Σατανισμό αλλά είναι μύηση στο σατανισμό…..

Ποιός είναι ο άξονας του Κακού ΗΠΑ;

Το γραφείο του δημάρχου απάντησε σε δήλωση ότι ο δήμαρχος δεν αποφασίζει ποιος θα κάνει την επίκληση, προσθέτοντας “ούτε ο δήμαρχος Wu ούτε η πόλη της Βοστώνης χορηγούν ή συνδέονται με το SatanCon 2023. Ο δήμαρχος Wu θα είναι εκτός πόλης αυτό το Σαββατοκύριακο.”

Τα σατανιστικά κλαμπ στα σχολεία που λειτουργούν μετά το μάθημα διαφημίζουν τις δραστηριότητες τους ”ως επικεντρωμένες στα 7 θεμελιώδη δόγματα, με έμφαση στην επιστημονική, ορθολογιστική μη δεισιδαίμων οπτική του κόσμου , κοσμοθεωρία ” και όλα αυτά δοσμένα μέσα από παζλ και games.

Το Satanic Convention περιλαμβάνει Αμερικανο-αριστερές διαλέξεις σχετικά με την «Εμπειρία BIPOC», «Trans Body», «Reproductive Justice»
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν πολλοί τρανς ομιλητές, ένας από τους οποίους θα παρουσιάσει μια διάλεξη με θέμα «Reclaiming the Trans Body».

Ποιός είναι ο άξονας του Κακού ΗΠΑ;

Jesse Watters: Οι λέσχες του Σατανά καταλαμβάνουν τις σχολικές τάξεις μας
Ο εκπρόσωπος του Satanic Temple, ο Lucien Greaves συμμετέχει στο «Jesse Watters Primetime» για να συζητήσει την παρουσία των συλλόγων του Σατανά σε σχολεία σε όλη την Αμερική.

Το SatanCon 2023 στη Βοστώνη, μια εκδήλωση που διοργανώνεται από το The Satanic Temple, θα φιλοξενήσει διαλέξεις με την αριστερή ιδεολογία στις 28-30 Απριλίου.

Φέτος, ο Σατανικός Ναός αφιέρωσε τη «μεγαλύτερη σατανιστική συγκέντρωση στην ιστορία» στη Δημοκρατική Δήμαρχο της Βοστώνης Μισέλ Γου, αφού η ομάδα δεν επετράπη να κάνει σατανική επίκληση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το 2021 και κατέθεσε μήνυση.

Το συνέδριο έχει πολλούς προσκεκλημένους ομιλητές και διαλέξεις, πολλές από τις οποίες είναι αφιερωμένες στην αμερικανο-αριστερή πολιτική ταυτότητας. Επιχειρούν διείσδυση στην αμερικανο-αριστερά. Εδώ και χρόνια ο πολιτικός επιστήμονας Paul Aries είπε ότι στη Γαλλία είναι περισσότεροι οι σατανιστές μαθητές παρά οι αριστεροί. Υπάρχει μετατόπιση αναζήτησης ..

Το «Sins of the Flesh: Satanism and Self-Pleasure ( σατανισμός και αυτοικανοποίηση)» θα διδάξει ο Eric Sprankle, καθηγητής «σεξουαλικών σπουδών» στο Minnesota State University-Mankato.

Ποιός είναι ο άξονας του Κακού ΗΠΑ;

Σύμφωνα με το προφίλ της σχολής του, οι αναφερόμενοι «τομείς έρευνας» του Sprankle περιλαμβάνουν θέματα όπως «Κατανόηση της επίδρασης του στίγματος στις περιθωριοποιημένες σεξουαλικές κοινότητες», «Εξέταση των προκαταλήψεων θεραπευτών εναντίον ανθρώπων με στιγματισμένες ταυτότητες» και «Μελέτη των σχέσεων μεταξύ σατανισμού, στιγματισμού, και ψυχικής υγείας». ( επιχειρούν μια διεσίσδυση σε μεινοτικές ταυτότητες και περιθωριακούς κύκλους σε δυσαρεστημένους του συστήματος σε εναλλακτικούς όσο κι αντιεξουσιαστικούς κύκλους ως και σε ασθενείς ή σύστημα ψυχικής υγείας.. αλλά και στον κάθε πικραμένο…

Ομοίως, το “Reclaiming the Trans Body: A/theistic strategies for Self-Determination and Empowerment”(διεκδικώντας το Τρανς Σώμα: Α/θεϊστικές στρατηγικές για Αυτοδιάθεση και Ενδυνάμωση», θα διδαχθεί από την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας-Aiken, Devi B. Dillard-Wright, μια τρανς γυναίκα.

Ένα άλλο γεγονός είναι το “Hellbillies: Visible Satanism in Rural America”, το οποίο θα διδάξει ο Ash Schade. Το College Fix ανέφερε ότι πρόκειται για τον Ash Patrick Schade, έναν τρανς άνδρα που έγινε πρωτοσέλιδο «επειδή αποκαλούσε τον εαυτό της άντρα και στη συνέχεια έκανε μωρό αφού συνδέθηκε με κάποιον στο Grindr».

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ «ολοήμερη λέσχη ΣΑΤΑΝΑ », ΕΞΟΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ: «ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΘΕΟΥ»

Ποιός είναι ο άξονας του Κακού ΗΠΑ;

Το συνέδριο θα έχει επίσης πολλές εκδηλώσεις αφιερωμένες σε πολιτικές φυλετικής ταυτότητας, όπως “BIPOC Body Modification in Satanic Culture” και “SoCC: Satanism and the BIPOC Experience” καθώς και “Re-imagining Lilith as an Archetype for Reproductive Justice”, που εμφανίζεται στην υπεράσπιση των αμβλώσεων.

Η Αρχιεπισκοπή της Βοστώνης διένειμε οδηγίες για τους Καθολικούς ως απάντηση στην εκδήλωση.
Το SatanCon 2023 θα διεξαχθεί στη Βοστώνη 28-30 Απριλίου.

Αμερική, χωρίς αυταπάτες…… ΗΠΑ μήτρα του Σατανισμού, χωρίς καμιά διάθεση δαιμονοποίησης, δαιμονοποιούνται από μόνοι τους. Είμαστε σίγουρα στο σωστό στρατόπεδο;; Ποιός είναι ο άξονας του Κακού ΗΠΑ;

ΥΓ αντικαταστήσαμε τον όρο ακροαριστερά του άρθρου με τον όρο Αμερικανοαριστερά τον θεωρούμε πιο ακριβή..βέβαια είναι εξαγώγιμο προϊόν.