Ανακοίνωση: Λειτουργίες και κηρύγματα 31 Δεκεμβρίου 2021 – 4 Ιανουαρίου 2022

ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΕΠΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ «ΠΕΡΙΤΟΜΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ» ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ

Την Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021, και ώρα 8:00 μ.μ., ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος θα προστεί της Ακολουθίας της Αργυπνίας επι τη εορτή της «Περιτομής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού» και της μνήμης του εν αγίοις πατρός ημών Βασιλείου του Μεγάλου στην Ιερά Μονή του Αγίου Νικολάου παρά την Ορούντα.

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Ιωακείμ θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου, στην κοινότητα Ευρύχου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Πρωτοσύγκελλος θα προστεί της καθιερωμένης Δοξολογίας «επι τω νέω έτει 2022».

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου π. Ιάκωβος Καλογήρου στον ιερό ναό Αγίας Παρασκευής στην κοινότητα Μουτουλλάς.

ΜΝΗΜΗ ΟΣΙΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΟΥ ΣΑΡΩΦ

Το Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022, και ώρα 4:30 μ.μ., ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος θα προστεί της Ακολουθίας του πανηγυρικού Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στο πανηγυρίζον ιερό ησυχαστήριο του Οσίου και Θεοφόρου πατρός ημών Σεραφείμ του Σαρώφ, παρά τα Κατύδατα. Ανήμερα της εορτής ο Πανιερώτατος θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στο ίδιο εορτάζον ιερό ησυχαστήριο.

ΜΝΗΜΗ ΟΣΙΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΛΕΠΡΟΥ

Την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022, και ώρα 4:30 μ.μ., ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος θα προστεί της Ακολουθίας του πανηγυρικού Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στο πανηγυρίζον ιερό παρεκκλήσιο του Οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Νικηφόρου του λεπρού, στο «Πολυδύναμο Κέντρο ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ» στην Περιστερώνα (Μόρφου). Ανήμερα της εορτής ο Πανιερώτατος θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στο ίδιο εορτάζον ιερό παρεκκλήσιο.