Ανακοίνωση: Λειτουργίες και κηρύγματα 16 – 17 Ιανουαρίου 2022

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022 – ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΟΡΦΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ

Την Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022, θα λειτουργήσουν και θα κηρύξουν τον Θείο λόγο: 

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου, στην κοινότητα Ευρύχου. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Πανιερώτατος θα προστεί του ετήσιου μνημοσύνου του μακαριστού Μητροπολίτου Μόρφου κυρού Χρυσάνθου και της αδελφής του μακαριστού Μαλάμως. 

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Ιωακείμ στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στην κοινότητα Άγιος Γεώργιος (Καυκάλλου).

ΟΣΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ

Την Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 4:30 μ.μ., ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος θα προστεί του πανηγυρικού Εσπερινού του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου και θα κηρύξει τον Θείο λόγο στον ιερό ναό των Οσίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος στην κοινότητα Περιστερώνα (Μόρφου). Καθιερωμένη πανήγυρις της κατεχόμενης κοινότητας Μάσσαρι – Μόρφου.

Ανήμερα της εορτής, ο Πανιερώτατος θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον Θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου στην κοινότητα Σπήλια.

Την Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 καί ρα 4:00 μ.μ., ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φώτιος ωακείμ θα προστεί της Ακολουθίας του πανηγυρικού Εσπερινού και θα κηρύξει τον Θείο λόγο στόν πανηγυρίζοντα ιερό ναό του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου στην κοινότητα Σπήλια.