Ανακοίνωση: Λειτουργίες και κηρύγματα 30 Ιανουαρίου – 6 Φεβρουαρίου 2022

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022

Την Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 θα λειτουργήσουν: 

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Ιωακείμ στον ιερό ναό Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στην κοινότητα Μένικο.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου π. Ιάκωβος Καλογήρου στον ιερό ναό Αγίας Παρασκευής στην κοινότητα Μουτουλλάς.

ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

Την Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 4:30 μ.μ., ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος θα προστεί του πανηγυρικού εσπερινού της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου (δηλαδή την ανάμνηση του ερχομού Του στο ναό των Ιεροσολύμων και τον καθαρισμό της Παναγίας από τη «λοχεία» -σαραντησμός-), στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Παναγίας στην Σκουριώτισσα (παρά τα Κατύδατα). Στον ίδιο ιερό ναό ο Πανιερώτατος θα λειτουργήσει ανήμερα της εορτής.

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Ιωακείμ θα προστεί του εσπερινού της εορτής και της Θείας Λειτουργίας στον ιερό ναό Παναγίας στην κοινότητα Κοράκου.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου π. Ιάκωβος Καλογήρου, θα προστεί του εσπερινού εορτής και της Θείας Λειτουργίας στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής στην κοινότητα Μουτουλλάς.

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

Την Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος χοροστατήσει κατά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στον ιερό ναό Παναγίας Χρυσελεούσας στην κοινότητα Ακάκι.

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Ιωακείμ θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στην κοινότητα Ευρύχου.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου π. Ιάκωβος Καλογήρου θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό  Αγίας Παρασκευής στην κοινότητα Μουτουλλάς.