Ιερός Προσκυνηματικός Ναός Οσίου Ιακώβου Τσαλίκη του Θαυματουργού: Αγιασμός και ευχές για την έναρξη των εργασιών ανεγέρσεως του Αρχονταρικίου (29 Μαΐου 2023)

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί,

σας ενημερώνουμε πως, με τη βοήθεια του Θεού και των Αγίων μας, Δαυίδ του Γέροντος, Ιωάννου του Ρώσου και Ιακώβου των εν Ευβοία των Θαυματουργών, τελέστηκε ο αγιασμός και διαβάστηκαν οι σχετικές ευχές για την ανέγερση του Αρχονταρικίου, το οποίο θα αρχίζει να κτίζεται εντός των προσεχών ημερών.

Το εν λόγω Αρχονταρίκι του Ιερού Προσκυνηματικού μας Ναού θα χρησιμοποιείται ως χώρος ιερός όπου θα τελούνται οι εβδομαδιαίες ιερές ακολουθίες του Ναού (οι οποίες επί του παρόντος τελούνται στο Θρονικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Γεωργίου, εντός του Περιφερειακού Γυμνασίου Ακακίου), η Θεία Λειτουργία και η Παράκληση προς τον Άγιο Ιάκωβο μέχρι να ανεγερθεί εν πρώτοις το μεγάλο Παρεκκλήσιο με βαπτιστήριο των Οσίων Δαυίδ εν Ευβοία και Ιωάννου του Ρώσου, και εν δευτέροις ο μεγαλοπρεπής Ναός προς τιμή του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Ιακώβου του «Με συγχωρείτε» του Θαυματουργού.

Παράλληλα με το κτίσιμο του Αρχονταρικίου θα ξεκινήσουν και οι εργασίες για το πέδιλο/βάση του Παρεκκλησίου και του κυρίως Ναού.

Θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι ο επίσημος θεμέλιος λίθος για το Παρεκκλήσιο και τον Ναό, Θεού θέλοντος, θα λάβει χώρα το ερχόμενο φθινόπωρο (θα ανακοινωθεί η ημερομηνία εκ των προτέρων).

Ο εν λόγω ναός θα ανεγερθεί πλησίον του κυκλικού κόμβου Ακακίου-Μενοίκου.

Η συμβολή του καθενός μας, όπως και όσο μπορεί, είναι πολύτιμη και σημαντική!

Κάθε εισφορά είναι πολύτιμη για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτό το ιερό και θεάρεστο έργο που αρχίσαμε προς δόξα του Τριαδικού μας Θεού και των Αγίων μας, Ιακώβου του «Με συγχωρείτε», του Οσίου Γέροντά του Δαυίδ και του Οσίου φίλου του Ιωάννου του Ρώσου!!

Παραθέτουμε τους αριθμούς των τραπεζικών λογαριασμών μας για να μπορεί ο οιοσδήποτε να κάνει την εισφορά του με έμβασμα.

1. Λογαριασμός στην Ελληνική Τράπεζα με αριθμό: 160-01-930607-01
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: IERO PROSKINIMA OSIOU IAKOVOU TSALIKI
ΙΒΑΝ: CY70005001600001600193060701
SWIFT: HEBACY2N

2. Λογαριασμός στην Τράπεζα Κύπρου με αριθμό: 357036383904
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: IERO PROSKINIMA OSIOU IACOVOU TSALIKI
ΙΒΑΝ: CY14002001950000357036383904
SWIFT: BCYPCY2N

Ηλεκτρονική διεύθυνση: osiosiacovos.tsalikis@gmail.com

ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΑΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!
ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ!!!