Ιερές Αγρυπνίες στην Ιερά Μητρόπολη Μόρφου (Μάρτιος 2024)

  • Παρασκευή 15 Μαρτίου, 7:00 μ.μ. – Ιερός Ναός Οσίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος, Περιστερώνα: Αγρυπνία με την ευκαιρία της εορτής πάντων των εν τη Ιερά Μητροπόλει Μόρφου διαλαμψάντων και εξαιρέτως τιμωμένων Αγίων, χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου. Κατά τη διάρκεια της Αγρυπνίας θα εκτίθενται προς προσκύνηση τα λείψανα όλων των τιμωμένων Αγίων της μητροπολιτικής περιφέρειας Μόρφου.
  • Παρασκευή 22 Μαρτίου, ~10:00 μ.μ. – Ιερά Μονή Παναγίας του Άρακα παρά τα Λαγουδερά: Αγρυπνία (Όρθρος και Θεία Λειτουργία) με την ευκαιρία της εορτής του δια κολλύβων θαύματος του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος (Α΄ Σάββατο νηστειών), χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου. Σημείωση: Στην ιερά μονή θα προηγηθεί η ακολουθία της Α΄ Στάσεως των Χαιρετισμών της Θεοτόκου στις 6:00 μ.μ., προϊσταμένου του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου.
  • Ιερό Ησυχαστήριο Οσίου Σεραφείμ του Σαρώφ παρά την Σκουριώτισσα: Η Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία τελείται Τρίτη προς Τετάρτη τα μεσάνυχτα (ώρα 12:00) και Πέμπτη προς Παρασκευή τα μεσάνυχτα (ώρα 12:00).