Χρυσούλα Μπουκουβάλα: Γιατί ο ΟΗΕ προάγει τη θρησκεία των μαγισσών και τον παγανισμό

Οι μάγισσες του Σάλεμ και η Γουίκα

Το άγαλμα του Μπαφομέτ περιστοιχισμένο από δύο παιδάκια, βρίσκεται στο Ναό του Σατανά στο Σάλεμ.

Όταν οι σύγχρονοι Υδροχοϊστές και οι Γουικανοί ακούν αναφορές για τα άγρια ​​κυνήγια μαγισσών των προηγούμενων αιώνων, εξανίστανται. Επισήμως, η ειδική βρετανική επιχείρηση που διεξήχθη στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης τον 17ο αιώνα, υποστηρίζεται ότι ήταν μυστική επιχείρηση κατά της ανεξαρτησίας της αποικίας του κόλπου της Μασαχουσέτης, και αναφέρεται ως κλασικό παράδειγμα σκοταδισμού και καταπίεσης του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών.

Καλύτερα όμως να ερευνήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος τι συνέβαινε εκείνη την εποχή εξαιτίας του πολλαπλασιασμού των σατανιστικών ομάδων στην Ευρώπη και στην Αμερική: κάτι ανάλογο με αυτό που συμβαίνει σήμερα.
Σήμερα, οι σύγχρονες μάγισσες του Σάλεμ επιβιώνουν ως μάγισσες της Γουίκα και είναι κυρίως λεσβίες ή ομοφυλόφιλοι άνδρες (με ή χωρίς ευνουχισμό του μορίου τους), που έχουν αποκτήσει αξιοσημείωτη ισχύ, διότι η πλειοψηφία του δυτικού πληθυσμού τελεί υπό τη δαιμονική επίδραση των προϊστορικών ανθρωποθυσιαστικών θρησκειών.

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια, η μασονική κινηματογραφική εταιρεία Disney (που από την αρχή της δημιουργίας της έχει στόχο να αλώνει τις παιδικές ψυχές), στο πρόσφατο remake της κωμικής παιδικής ταινίας «Hocus Pocus» του 1993, σχετικά με τις μάγισσες του Σάλεμ, ήταν αναμενόμενο να εξυμνεί τη λατρεία του Σατανά και να παρουσιάζει τις μοχθηρές μάγισσες ως συμπαθητικές «θείτσες», και αντίστοιχα τις αιματηρές θυσίες μικρών παιδιών, ως «παιχνίδι». Τέτοιες ταινίες πρέπει να απαγορεύονται αυστηρά από κάθε χώρα που πραγματικά σέβεται τις αρχές του ανθρωπισμού και την παιδική ηλικία.

Ο Ναός της Κατανόησης και ο ναός του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου

Κάπως έτσι, φτάσαμε πλέον στο όργανο της υλοποίησης του παγκόσμιου σατανιστικού παγανισμού από τα σημερινά «ατλάντεια» ιερατεία:

Το 1960 η οργάνωση Lucis Trust, υπό την αιγίδα της Θεοσοφικής Εταιρείας, για την οποία έχουμε γράψει επανειλημμένως (διαβάστε τη σχετική Ετικέτα), ίδρυσε μια πιο αποστασιοποιημένη «μπροστινή» ομάδα, υποτίθεται ως διαθρησκειακή οργάνωση, με την ονομασία Temple of Understanding (Ναός της Κατανόησης), με σκοπό να ενώνει κάθε χρόνο τους αρχηγούς των μεγαλύτερων θρησκειών του κόσμου.

To μνημειώδες εσωτερικό του ναού.

Για να καταλάβουμε τις πολιτικές βλέψεις που βρίσκονταν πίσω από την ίδρυση του Ναού της Κατανόησης, κορυφαίοι χορηγοί της ήταν οι ακόλουθες εξέχουσες προσωπικότητες:

• Χένρυ Κλάουζεν (Henry Clausen), Ανώτατος Μεγάλος Διοικητής του μητρικού Ανώτατου Συμβουλίου του Κόσμου, του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Τεκτονισμού Σκωτικού Τύπου.
• Τζων Ροκφέλερ IV, Ίδρυμα Rockefeller.
• Ρόμπερτ ΜακΝαμάρα (Robert McNamara), υπουργός Αμύνης των ΗΠΑ επί προέδρων Κέννεντι-Τζόνσον, πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, και τέκτων 33ου βαθμού.
• Τόμας Γουάτσον τζούνιορ (Thomas Watson Jr.), γιος του ιδρυτή της IBM, πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Μόσχα, στέλεχος της Ηνωμένης Στοάς των Θεοσοφιστών της Πόλης της Νέας Υόρκης.
• Μαρκ Τανενμπάουμ (Marc Tanenbaum), χαζαρο-Ουκρανός ραβίνος και ηγετικό στέλεχος της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής, και άλλοι.

Παράλληλα, μεταξύ των εμφανών οργανισμών που χρηματοδοτήθηκαν ή χρηματοδοτούνται από την Lucis Trust, περιλαμβάνονται οι ακόλουθοι:

• Θεοσοφική Εταιρεία (ιδρύθηκε από την Έλενα Π. Μπλαβάτσκυ, το 1875)
• UNESCO
• UNICEF
• WWF – Παγκόσμιο Ταμείο για την Άγρια Ζωή (World Wildlife Fund) Μεγάλης Βρετανίας
• Greenpeace International
• Greenpeace ΗΠΑ
• Διεθνής Αμνηστία
• Ίδρυμα Findhorn
• Εταιρεία Nicholas Roerich, που ασχολείται με τον θιβετιανό και τον ρωσικό μυστικισμό, κ.ά.

Διαπιστώνουμε λοιπόν πως όλοι οι προηγούμενοι (Γουέλς, αδελφοί Χάξλεϋ, Άλιστερ Κρόουλυ κ.ά.) συνδέονταν με τους οργανισμούς της παγκοσμιοποίησης που κατασκεύασαν οι τεκτονικές Στοές του βρετανικού Imperium.

To επίσημο αφήγημα μας λέει ότι ο Ναός της Κατανόησης ιδρύθηκε από την Τζούλιετ Χόλιστερ (Juliet Hollister), μία απλή Αμερικανίδα νοικοκυρά και μητέρα τριών παιδιών, η οποία έβαλε στόχο της ζωής της να …ενωθούν όλες οι θρησκείες του κόσμου σε μία.

Αφού προσευχήθηκε πολύ να της στείλει ο Θεός ένα σημαντικό πρόσωπο να τη βοηθήσει, σε μία δεξίωση εντελώς κατά τύχη εμφανίστηκε μπροστά της η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου Φράνκλιν Ντελάνο Ρούσβελτ −και τέκτονος 33ου βαθμού− Ελεάνορ Ρούσβελτ η οποία τη βοήθησε να υλοποιήσει το όραμά της.

Αρχικά, η οργάνωση Ναός της Κατανόησης εργαζόταν στις εγκαταστάσεις του ΟΗΕ, αλλά από το 1984 μέχρι το 1990 μετέφερε την έδρα της μέσα στον ίδιο τον καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου του Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Μα είναι δυνατόν μια διαθρησκειακή οργάνωση (και μάλιστα παγανο-σατανιστική) να δραστηριοποιείται μέσα στον μεγαλύτερο χριστιανικό καθεδρικό ναό του κόσμου;

Βεβαίως και είναι, διότι ο ναός αυτός δεν είναι χριστιανικός, αλλά τεκτονικός. Γι’ αυτό και όταν ανοικοδομήθηκε το 1925, το μεγαλύτερο τεκτονικό περιοδικό του κόσμου, το Masonic World, τον είχε ως εξώφυλλο και του έκανε ολόκληρο αφιέρωμα, καθώς η μασονική Στοά της Νέας Υόρκης, και το Ίδρυμα Ροκφέλερ, είχαν μεταξύ άλλων, χρηματοδοτήσει την ανέγερσή του.

Το εξώφυλλο του περιοδικού «Μασονικός Κόσμος» του Μαρτίου του 1925, που παρουσιάζει το ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου του Μανχάταν.

Επισημαίνουμε ότι στην περιοχή που χτίστηκε ο ναός είχαν καταφύγει πολλές γυναίκες από εκείνες που είχαν κατηγορηθεί ως μάγισσες του Σάλεμ, και ότι δίπλα στον ναό, βρίσκεται το πανεπιστήμιο Κολούμπια, δηλαδή το πανεπιστήμιο το αφιερωμένο στην Ασσυριακή βασίλισσα και ιέρεια της Αστάρτης, Σεμίραμη (ή Κολούμπια).

Κολούμπια είναι όμως και το άλλο όνομα των ΗΠΑ, και δεν έχει καμία σχέση με τον Χριστόφορο Κολόμβο, όπως νομίζουν οι περισσότεροι, αλλά με τη Σεμίραμη, που ο θρύλος έλεγε ότι την είχαν αναθρέψει περιστέρια (colombes).

Επίσης, το άγαλμα της Σεμιράμιδος-Kολούμπια βρίσκεται και πάνω στον τρούλο του Καπιτώλιου, στην Ουάσινγκτον και αλλού, ενώ πόλεις με το όνομα Κολούμπια υπάρχουν δεκάδες στις ΗΠΑ.

Το άγαλμα της Ελευθερίας στη Νέα Υόρκη αναπαριστά την Σεμίραμη-Κολούμπια.

Το άγαλμα της Ελευθερίας πάνω στον τρούλο του Καπιτώλιου, αναπαριστά επίσης τη Σεμίραμη-Κολούμπια που κρατά ξίφος. Οι ΗΠΑ είναι ένα κράτος που από την ίδρυσή του επιτίθεται προς όλους τους λαούς, ακόμα και στον δικό του.

Στo πολύτιμο βιβλίο του Kevin Tucker, Web of the Illuminati (2013), διαβάζουμε τα εξής άκρως αποκαλυπτικά για αυτόν τον καθεδρικό ναό:

«Ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου είναι ένα τέλειο παράδειγμα πειρατείας του χριστιανικού συστήματος πεποιθήσεων και χτίστηκε από τέκτονες.

Το κτίριο έχει πολλά περίεργα ανάγλυφα, αλλά με περαιτέρω επιθεώρηση αποκαλύπτεται ο σκοτεινός λόγος της ύπαρξής του. Μια ματιά σε μερικούς από τους υποστηρικτές του (οικονομικούς και μη) και αρχίζεις να βρίσκεσαι αμέσως στα ίχνη των παγκοσμιοποιητών και των τσιρακιών τους.

Οι Ροκφέλερ, ο Δαλάι Λάμα, ο πάπας Ιωάννης ΧΧΙΙΙ, η Ελεάνορ Ρούσβελτ, ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Ου Θαντ, ο οικουμενικός πατριάρχης Αθηναγόρας (* σημ.: που υπήρξε και τέκτων) ο πρώτος πρωθυπουργός της Ινδίας Τζαβαρχαλάλ Νεχρού, ο πρόεδρος της Αιγύπτου Ανουάρ Σαντάτ, o αστρονόμος Καρλ Σαγκάν, και η κοινωνική ανθρωπολόγος Μάργκαρετ Μιντ συνεισέφεραν ή βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του τον καθεδρικό ναό και τον «εσωτερικό» του οίκο λατρείας που ονομάζεται Ναός της Κατανόησης.

Ο καθεδρικός ναός μοιάζει σχεδόν με τον ναό του Σολομώντα, όπου εξωτερικά ήταν ναός του Θεού, αλλά εσωτερικά τιμούνταν άλλοι θεοί. Ο Ναός της Κατανόησης υποστηρίζεται από τον ΟΗΕ και την ομάδα του πνευματικού του τμήματος.

Συχνός ομιλητής στον καθεδρικό ναό είναι ο Τζέιμς Λάβλοκ, ο οποίος είπε ότι «οι άνθρωποι είναι παράσιτα που τρέφονται από τη θεά Μητέρα σε σημείο σχεδόν καταστροφής της».

Ένα χάλκινο άγαλμα της σταύρωσης εκτέθηκε μέσα στην εκκλησία, αλλά η φιγούρα στο σταυρό αντί να απεικονίζει τον Ιησού, ήταν αυτή μιας γυμνής γυναίκας.

Η Edwina Sandys (εγγονή του Winston Churchill) δημιούργησε αυτό το βλάσφημο γλυπτό για το πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών «Decade for Women» (Δεκαετία για τις Γυναίκες).

O θηλυκός Ιησούς «Κρίστα» της Sandys προβάλλει την υπεροχή της θηλυκής πλευράς της ύψιστης θεότητας, σύμφωνα με τον ινδουϊστικό και τον αιγυπτιακό εσωτερισμό.

Ο κοσμήτορας Μόρτον σε μία συνέντευξή του δήλωνε: «Ας μιλήσουμε για τα βάσανα της Γης και τα πάθη των υδάτων. Ας μιλήσουμε για το πώς υποφέρει η δημιουργία, για τα πάθη της δημιουργίας. Το 1978, για πρώτη φορά γιορτάσαμε (στο ναό) την Ημέρα του Ήλιου* με ομιλητές όπως η Μάργκαρετ Μιντ** και ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ, και ήρθαν χιλιάδες άνθρωποι.

Η ηλικιωμένη Μάργκαρετ Μιντ (αριστερά) και ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ στον εορτασμό της ημέρας του Ήλιου που έγινε μέσα στον καθεδρικό ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου της Νέας Υόρκης, στις 05.05.1978.

(* Σημείωση: Η πανάρχαιη ηλιακή λατρεία εξηγείται διότι κατά την προϊστορία είχαν προηγηθεί πτώσεις ουρανίων σωμάτων που προκάλεσαν μετατόπιση της θέσης της γης στον άξονά της, σταμάτημα της περιστροφής της για ένα διάστημα, οπότε υπήρξε φαινομενική ηλιακή ακινητοποίηση. Έκτοτε, όταν το χειμώνα οι άνθρωποι έβλεπαν κάθε μέρα τον ήλιο να βυθίζεται όλο και πιο χαμηλά στον ορίζοντα, φοβόντουσαν ότι πάλι θα εξαφανιστεί εντελώς, θα βυθίζονταν στο σκοτάδι και θα ακολουθούσαν κάθε είδους θεομηνίες.

Τότε οι ιερείς επειδή γνώριζαν πολύ καλά ότι αυτό δεν επρόκειτο να συμβεί, εκμεταλλεύονταν την ευκαιρία και την αγραμματοσύνη του κόσμου που είχε περιπέσει στον βαρβαρισμό και πραγματοποιούσαν ειδικές τελετουργίες που είχαν σκοπό δήθεν να δελεάσουν την επιστροφή του ήλιου, άναβαν φωτιές και θυσίαζαν βρέφη, και με τη μιμητική τους μαγεία, έπειθαν τους πιστούς ότι ανόρθωναν τον ήλιο που έπεφτε και ότι έδιωχναν τα πνεύματα του σκότους).

(** Σημείωση: Σύμφωνα με τα γραφόμενα του Αμερικανού πολιτικού ακτιβιστή Lyndon LaRouche, Jr. στο άρθρο «The Witchcraft of Christians who are not Christians» η Μιντ, ήταν πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, καθώς και πράκτωρ του τάγματος των Ιπποτών του Αγίου Ιωάννη της Ιερουσαλήμ, γι’ αυτό και επιλέχθηκε οι τελετές της οργάνωσης να φιλοξενηθούν για καιρό μέσα στην κρύπτη του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου).

»Κάθε χρόνο, στη γιορτή του Χάλοουγουην, ο καθεδρικός ναός διοργανώνει αυτό που αποκαλείται «Η μεγαλειώδης πομπή των Ghouls», που είναι μια παρέλαση εντός του ναού όπου οι άνθρωποι ντύνονται σαν δαίμονες και τέρατα και χορεύουν μανιασμένα υπό τους μακάβριους ήχους του εκκλησιαστικού οργάνου.

»Υπάρχουν και άλλα παράξενα, όπως το να φέρνουν ζώα *** και ποδήλατα για να τα ευλογήσουν. Υπάρχει επίσης το ετήσιο Κονσέρτο για τη Χειμερινή Ισημερία που εκτελείται από μουσικούς της Νέας Εποχής, για να εορτασθούν οι παγανιστικές εορτές.

(*** Σημείωση: την ημέρα του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης, προστάτη των ζώων και του περιβάλλοντος)

H ουσία είναι ότι ο καθεδρικός ναός του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου είναι ένας ειδωλολατρικός ναός μεταμφιεσμένος σε χριστιανική εκκλησία, που λειτουργεί για να εξυπηρετήσει τον στόχο των Ιλλουμινάτων να καταστρέψουν τον χριστιανισμό και να ενώσουν τον κόσμο με την δήθεν «ανθρωπιστική» θρησκεία του Εωσφόρου».

Αυτά αναφέρει το άκρως ενδιαφέρον βιβλίο Web of the Illuminati, για τον καθεδρικό ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου και την οργάνωση Ναός της Κατανόησης.

Τέλος, να προσθέσουμε ότι ο καθεδρικός ναός περιέχει ασυνήθιστες ανάγλυφες αναπαραστάσεις όπου διακρίνεται η κατακρήμνηση των Δίδυμων Πύργων της Νέας Υόρκης, της Ουάσινγκτων, της γέφυρας του Μπρούκλιν, και της Wall Street, από παλιρροιακά κύματα.

Επειδή το πρώτο συνέβη ήδη το 2001, αλλά τα ανάγλυφα βρίσκονταν εκεί από νωρίτερα, να υποθέσουμε ότι θα υλοποιηθούν και τα υπόλοιπα, επειδή παριστάνουν τις προφητείες της Αποκάλυψης του Ιωάννου σε τεκτονική ερμηνεία. Ο χρόνος θα δείξει.

Eπίσης, είναι σκαλισμένο ένα ασυνήθιστο καμπαλιστικό Δέντρο της Ζωής, οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης, η γέννηση του Αντίχριστου και άλλοι αποκρυφιστικοί συμβολισμοί.

Λεπτομέρεια από κιονόκρανο του ναού όπου παλιρροϊκά κύματα απεικονίζονται στυλιζαρισμένα να επικρέμανται πάνω από τους Δίδυμους Πύργους που καταρρέουν. Πώς γνώριζαν οι κατασκευαστές τους ότι θα κατέρρεαν οι Πύργοι; Ή μήπως η κατάρρευσή τους ήταν προσχεδιασμένη πολλά χρόνια πριν; Μια καταστροφή όμως βιβλικών διαστάσεων είναι αδύνατον να προκληθεί ανθρώπινα. Επομένως, προφανώς πρόκειται για αναπαράσταση των προφητειών της Αποκάλυψης του Ιωάννου.
Η γέννηση του βρέφους Αντίχριστου πάνω από ένα αρνί με δεμένα πόδια ως διάκοσμος ενός κίονα. Άγνωστος παραμένει ο αποσυμβολισμός και των δύο μουμιών (;) εκατέρωθεν της σύνθεσης.
Στον κεντρικό κίονα, το Δέντρο της Ζωής της εβραϊκής καμπάλα.

Το έτος 1989 συνέβαινε επίσης ένα φοβερά …τυχαίο γεγονός: το διοικητικό συμβούλιο του Ναού της Κατανόησης, όλως συμπτωματικώς, συνέπιπτε με αυτό της Τριμερούς Επιτροπής του Ντέιβιντ Ροκφέλερ.

Τα γράφουμε αυτά, για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της διείσδυσης του μεγάλου σιωνιστικού κεφαλαίου υπό μορφήν σατανο-παγανιστών σε κάθε πτυχή της κοινωνικής, πολιτικής, οικονομικής και θρησκευτικής ζωής των ΗΠΑ, του κεφαλαίου εκείνου που ως «βαθύ κράτος» ελέγχει όλες τις δυτικές κοινωνίες.

Σήμερα, τα γραφεία του Ναού της Κατανόησης βρίσκονται στο κτίριο Plaza, έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, όπου η εν λόγω ΜΚΟ λειτουργεί ως επίσημος πνευματικός και πολιτιστικός σύμβουλος, όπως άλλωστε και η μητρική της Lucis Trust με την οποία ουδέποτε έπαψε να συνδέεται. Στο ίδιο κτίριο βρίσκεται και το περίφημο «Δωμάτιο Διαλογισμού» (Meditation Room) στο οποίο έχουμε αναφερθεί διεξοδικά.

Το κτίριο Plaza βρίσκεται δίπλα από το πανεπιστήμιο Κολούμπια…

Το παγανιστικό Δωμάτιο Διαλογισμού του ΟΗΕ.

Συμπεράσματα

Η μυστική ιεραρχία της εξουσίας που βρίσκεται πίσω από τον ΟΗΕ, είναι μη εκλεγμένη και αντιχριστιανική και αποφασίζει για τις τύχες των περισσότερων λαών του κόσμου, στους οποίους ανήκει και ο ελληνικός, που στην πλειοψηφία του δηλώνει ότι είναι χριστιανός ορθόδοξος (ή μήπως όχι πια;).

Δεν υπάρχει λοιπόν καμμία, μα απολύτως καμμία μεγάλη διεθνής οργάνωση που διακηρύσσει ότι μάχεται υπέρ του περιβάλλοντος, της ειρήνης, της ισότητας των φύλων, της δικαιοσύνης και των δικαιωμάτων του ανθρώπου, που να μην ανήκει στους διεθνείς τραπεζίτες, που όπως έχουμε επισημάνει επανειλλημένως, χρησιμοποιούν αντιστροφή εννοιών μέσω της Νεομιλίας, για να παραπλανήσουν τον κόσμο.

Επομένως, οι λαοί της Δύσης δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιώσουμε από αυτήν την καλά οργανωμένη επίθεση που έχει εξαπολυθεί εναντίον μας, αν δεν αντιληφθούμε εγκαίρως τι συμβαίνει, ποιος κάνει τι, και δεν την ανατρέψουμε. Πώς θα γίνει αυτό;

Η γνώση είναι το καλύτερο όπλο μας.

Ναι, στο παρελθόν έγιναν κολοσσιαίες φυσικές καταστροφές, διότι δεν οφείλονταν στις ανθρώπινες δραστηριότητες, αλλά στη διατάραξη της Γης, είτε εξ αιτίας άλλων ουρανίων σωμάτων που έπιπταν πάνω της, ή περνούσαν πολύ κοντά της, είτε εξ αιτίας των διακυμάνσεων του ηλιακού ηλεκτρομαγνητικού πεδίου.

Και θα ξαναγίνουν με ανυπολόγιστα θύματα, αλλά η ανθρωπότητα θα επιβιώσει πάλι.

Ωστόσο, η επίσημη ιστορία που διδάσκεται στα μαζικά σχολεία, αποσιωπά τα αδιαμφισβήτητα πλέον επιστημονικά ευρήματα, αποκρύπτει στοιχεία, ψεύδεται και παραπλανά ασύστολα τις νέες γενιές. Όλα όσα διδάσκονται τα παιδιά μας στα σχολεία είναι απολύτως ψευδή και ανακριβή.

Η πραγματικότητα δεν ήταν ποτέ και δεν είναι καθόλου αυτή που νομίζουμε.

Ναι, η γήινη σφαίρα έστριψε πολλές φορές και άλλαξε θέση σε σχέση με τον άξονά της που και αυτός ταλαντώθηκε μέχρι και 90 μοίρες, αλλά εν συνεχεία επανήλθε με μικρές διαφορές, κάτι που προκάλεσε ξαφνικές και ανείπωτες καταστροφές, γεννώντας βαθύτατους εγγενείς φόβους που χαράχτηκαν για πάντα στο συλλογικό ασυνείδητο των ανθρώπων.

Από αυτό όμως το γεγονός, μέχρι το σημείο να βρισκόμαστε σήμερα στον 21ο αιώνα μ.Χ. στην εποχή της κβαντομηχανικής και της τεχνητής νοημοσύνης, και να λέμε ότι γιορτάζουμε το θερινό ή το χειμερινό ηλιοστάσιο, αναβιώνουμε άλλες παγανιστικές εορτές και λατρεύουμε τον Μίθρα και την Αστάρτη, γνωρίζοντας την επιστημονική εξήγηση όλων αυτών, σημαίνει ότι έχουμε περιπέσει σε ένα απύθμενο διανοητικό βάραθρο που μόνο με μαζική υποβολή μπορεί να εξηγηθεί.

Άλλο ο τρόμος της επανάληψης εκείνων των κατακλυσμιαίων γεγονότων, και άλλο να ανεχόμαστε τη δράση ψυχοπαθών που θυσιάζουν ανθρώπους προκειμένου να εξευμενίσουν τα στοιχεία της φύσης ή εγκληματιών για να αποκτήσουν εξουσία και δύναμη πάνω στους άλλους. Υπάρχει σαφής δόλος και εγκληματικές πράξεις στην αναβίωση της μαγείας και του παγανο-σατανισμού.

Ο καθένας βεβαίως και μπορεί να πιστεύει σε όποιον θεό θέλει, αλλά μόνον όταν δεν βλάπτει κανέναν άλλον, είτε άνθρωπο, είτε ζώο, είτε τα χρηστά ήθη και το εθνικό συμφέρον.

Είτε έχουμε να κάνουμε με ψυχοπαθείς, είτε με στυγνούς απατεώνες και εγκληματίες που απεργάζονται την εξόντωση της ανθρωπότητας, στο σημείο που έχουμε φτάσει, πρέπει να παταχθούν ανηλεώς. Φτάνει πια.

Όπως πολύ σωστά τονίζει ο Ρώσος φιλόσοφος Αλεξάντερ Ντούγκιν και σύμβουλος του προέδρου Πούτιν, «ο δυτικός πολιτισμός είναι πλέον ένας πολιτισμός του Σατανά».

Αυτό που επιβάλλουν τα διεθνή όργανα της σκοτεινής, χαλδαιο-χαζαρο-σιωνιστικής εγκληματικής υπερδομής, υπό τον βούρδουλα του ΝΑΤΟ και των μυστικών υπηρεσιών τους, δεν είναι πολιτισμός, αλλά βαρβαρότητα με οργιαστικές ανθρωποθυσιαστικές λατρείες, που οδηγούν στην αποκτήνωση και τελικά στον αφανισμό της ανθρωπότητας.

Όποιος λοιπόν θέλει να επιβιώσει στα χρόνια που έρχονται, οφείλει να μάθει να αναγνωρίζει τις δομές και τις δράσεις τους, να ενημερώνει τους υπόλοιπους γι’ αυτές και να τους αντιστέκεται με κάθε τρόπο.

Πηγή: https://trelogiannis.blogspot.com/2022/12/blog-post_27.html