Περιστερώνα: Πανήγυρις Αγίας Βαρβάρας (4 Δεκεμβρίου 2022)

Αγία Μεγαλομάρτυς Βαρβάρα (19ος αι.). Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας, Περιστερώνα

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή Περιστερώνας, ανακοινώνει προς τους πιστούς ότι  στις 4 Δεκεμβρίου  θα τελεστεί στην Περιστερώνα η πανήγυρη του Παρεκκλησίου της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας και καλεί όλους τους πιστούς  να παραβρεθούν. Με την  ευκαιρία της πανηγύρεως θα τελεστούν στην κοινότητα  οι πιο κάτω ιερές ακολουθίες: 

Σάββατο 3/12/2022
Εσπέρας Ώρα 4.30 μ.μ.

Πανηγυρικός Εσπερινός στο Παρεκκλήσιο της Αγίας Βαρβάρας για την εορτής της Αγίας  και για την μνήμη του Οσίου και Θεοφόρου Ιωάννου του Δαμασκηνού που συνεορτάζει .  Στο τέλος του εσπερινού,  θα γίνει λιτάνευση πέριξ του Παρεκκλησίου των ιερών  εικόνων και δέηση.

Κυριακή 4/12/2022
Πρωί Ώρα 6.30 π.μ.

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην μεγάλη Εκκλησία Αγίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος  προεξάρχοντος του Πανοσιολογιότατου  Αρχιμανδρίτου Ιακώβου Καλογήρου . 

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί  στο προαύλιο του Ναού από την Εκκλησιαστική Επιτροπή, Φιλανθρωπικό παζαράκι με σκοπό την ενίσχυση απόρων οικογενειών. 

Το  Παρεκκλήσιο της Αγίας Βαρβάρας θα είναι σήμερα ανοιχτό όλη μέρα για όσους επιθυμούν προσκυνήσουν  

Εσπέρας Ώρα 5.00 μ.μ.

Ακολουθία του παρακλητικού κανόνος της Αγίας Βαρβάρας στο Παρεκκλήσιο της Αγίας Βαρβάρας, αμέσως  μετά τον εσπερινό το Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου.