Περιστερώνα: Πανήγυρις Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού (4 Ιανουαρίου 2024)

Η προσκυνηματική εικόνα του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού, στην Περιστερώνα

Η ανεγερτική Επιτροπή του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Νικηφόρου του λεπρού και Αγίου Ευμενίου του νέου και η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος Περιστερώνας, ανακοινώνουν σε όλους τους πιστούς, ότι με την με την ευλογία του Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου, θα τελεστεί και  φέτος η Πανήγυρις του Αγίου Νικηφόρου, στο υπό ανέγερση Παρεκκλήσιο του, που βρίσκεται πλησίον στο Πολυδύναμό Κέντρο ηλικιωμένων «Άγιος Αντώνιος» στην Περιστερώνα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου, 4:30 μ.μ.
Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου.

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου, 6:30 π.μ.
Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου.

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου, 5:00 μ.μ.
Ακολουθία Παρακλητικού Κανόνα και Χαιρετισμών του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού.

Κατά την διάρκεια των ιερών ακολουθιών θα εκτεθούν για προσκύνηση και ευλογία των πιστών, τεμάχιο ιερού Λειψάνου και το μπαστούνι του Αγίου Νικηφόρου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι ακολουθίες του Εσπερινού, Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας, θα μεταδοθούν σε απ’ ευθείας ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση από το κανάλι ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΟΡΦΟΥ στο youtube.

Με την ευκαιρία αυτή της εορτής του Αγίου, καλούμε όλους τους πιστούς να ενισχύσουμε με την εισφορά μας  το έργο της ανεγέρσεως της Εκκλησίας του, σε αυτό το σημαντικό στάδιο που βρίσκονται οι εργασίες αλλά και της εξόφλησης των χρεών που έχουν μέχρι σήμερα δημιουργηθεί λόγω της ανέγερσης . Για τον σκοπό αυτό έχει εκδοθεί αναλυτικός κατάλογος των εργασιών που υπολείπονται και αναγκών του Παρεκκλησίου (για τον κατάλογο πατήστε εδώ). Η κάθε εισφορά είναι πολύτιμη. Για εισφορές μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 99527607 (π. Μιχαήλ Νικολάου) και 99523597 (Μαρία Τζιάπρα). Όσοι επιθυμούν επίσης με την ευκαιρία της πανήγυρης  μπορούν να γράψουν εορτές και παρακλήσεις . Παραθέτουμε και τον αριθμό λογαριασμού του Παρεκκλησίου , για όσους επιθυμούν να κάνουν κατάθεση :

ΙΕΡΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΛΕΠΡΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:

ΙΒΑΝ: CY 15 0050 0161 0001 6101 G4364601
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: IER.PAR.AG.NIKIFOROU.LEPROU-PERIST.

Ευχόμαστε τέλος σε όλους καλές εορτές και ευλογημένο το προσεχές νέο έτος 2024

Εκ της  ανεγερτικής επιτροπής.

Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού, Περιστερώνα (Μόρφου)