Μουσική εκδήλωση στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος στην Περιστερώνα (26 Σεπτεμβρίου 2023)

Ανακοινώνεται σε όλους τους πιστούς, ότι η Ιερά Μητρόπολη Μόρφου και η Εκκλησία Περιστερώνας διοργανώνουν Μουσική Εκδήλωση, την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:30 μ.μ., στο προαύλιο του Ιερού Ναού των Αγίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος. Μέσω της εκδήλωσης θα γίνει προσπάθεια για συλλογή χρημάτων με σκοπό την ανοικοδόμηση – ανασύσταση του κατεστραμμένου Ναού του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου που βρίσκεται στην κοινότητα. 

Στην πιο πάνω εκδήλωση θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε μέσα από τα τραγούδια τους, την γνωστή ερμηνεύτρια Βασιλική Χατζηαδάμου και τον καταξιωμένο, ιδιαίτερα στον Ελλαδικό χώρο, λαϊκό τραγουδιστή από την Περιστερώνα Γιάννη Διονυσίου. Στο μουσικό πρόγραμμα θα συμμετέχει επίσης η Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου και ο Λαογραφικός Όμιλος Μιτσερού.  Στο προαύλιο του Ναού το συγκεκριμένο βράδυ, θα υπάρχει πώληση διαφόρων εδεσμάτων και ποτών, για την καλύτερη διασκέδαση του κόσμου, αλλά και την ενίσχυση του σκοπού της εκδήλωσης. Την εκδήλωση θα την λαμπρύνει και με την παρουσία του ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος ενώ ταυτόχρονα τελείται υπό την αιγίδα της εντίμου Υπουργού Παιδείας κ. Αθηνάς Μιχαηλίδου.   

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθεί ο σεβαστός, εφησυχάζων πια, ιερέας του Ναού μας, Οικονόμος Ανδρέας Μιτσής εκ Ζώδιας, για την πολύχρονη διακονία του στην Εκκλησία Περιστερώνας . 

Για την εκδήλωση προπωλούνται ήδη από την Εκκλησιαστική Επιτροπή, εισιτήρια για την είσοδο σε αυτήν, αλλά κυρίως και ως εισφορά  για τον ιερό σκοπό που γίνεται, προς 10 ευρώ το ένα. Θα θέλαμε λοιπόν να απευθυνθούμε στην αγάπη σας και να σας παρακαλέσουμε όπως, είτε μπορείτε να παραστείτε στην συγκεκριμένη εκδήλωση είτε όχι, αγοράσετε τα συγκεκριμένα εισιτήρια, ενισχύοντας την προσπάθεια της Εκκλησίας Περιστερώνας για την αναστήλωση του κατεστραμμένου Ναού. Για πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση ή για αγορά εισιτηρίων  μπορείτε να τηλεφωνείτε στα τηλέφωνα 99527607 ή 99570795 .

Ευχόμαστε ο Ευαγγελιστής της Αγάπης Ιωάννης ο Θεολόγος στον οποίο θα είναι αφιερωμένος ο νέος Ναός μας, να γεμίζει τις καρδιές όλων με την αγάπη του Χριστού μας. Αμήν.