ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΟΡΦΟΥ

Η Ιερά Μητρόπολις Μόρφου ανακοινώνει ότι ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα ιώσεως και υπεβλήθη στο τεστ του COVID-19, στο οποίοκαι βρέθηκε θετικός. Ο Πανιερώτατος ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή από γιατρούς τους οποίους εμπιστεύεται και θα παραμείνει στο κελλί του μέχρι συμπληρώσεως των προβλεπομένων ημερών αποθεραπείας. Τονίζεται ότι καθόλη τη διάρκεια της νοσηλείας του ο Πανιερώτατος δεν θα δέχεται επισκέψεις, ούτε θα απαντά σε τηλεφωνήματα. Επίσης υπενθυμίζουμε ότι δεν εμβολιάστηκεούτε και πρόκειται να εμβολιασθεί με εμβόλια για τη νόσο  COVID19.

Αναφορικά προς την προχείριση σε Οικονόμο του εφημερίου του ναού του Τιμίου Προδρόμου, π. Ιωάννη Δημοσθένους, ανακοινώνεται εκ νέου ότι ο Πανιερώτατος  θα τελέσει την εν λόγῳ προχείριση στο χωριό Πρόδρομος κατά τη Θεία Λειτουργία που θα τελεσθεί εκεί το Σάββατο, 11.09.2021.

Ευχή Πανιερωτάτου: Εύχομαι σε όλους τους ασθενούντες η Παναγία να τους σκεπάζει και να έχουν την υπομονή και την πίστη των Αγίων.  Ἀνήρ δέ φρόνιμος ησυχίαν ἄγει”

Μετ’ ευχών
Ο Μόρφου Νεόφυτος
Ευρύχου 18 Αυγούστου 2021