Ιερές Αγρυπνίες στην Ιερά Μητρόπολη Μόρφου (Φεβρουάριος 2024)

Φέρεται στη γνώση των ευσεβών χριστιανών ότι κατά τον μήνα Φεβρουάριο, θα τελεστούν οι πιο κάτω ιερές αγρυπνίες:

  • Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, 7:30 μ.μ. – Περιστερώνα, ιερός ναός Οσίων Νικηφόρου του Λεπρού και Ευμενίου του Νέου: Αγρυπνία με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ανθίμου του εν Χίω, χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου. Κατά τη διάρκεια της Αγρυπνίας, οι πιστοί θα έχουν την ευκαιρία να προσκυνήσουν τόσο τα ιερά λείψανα του Αγίου Ανθίμου, όσο και τα ιερά λείψανα του Οσίου Παχωμίου του εν Χίω και του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού.
  • Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, 7:30 μ.μ. – Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου παρά την Ορούντα: Αγρυπνία με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Οσιομάρτυρος Φιλοθέης της Αθηναίας. Κατά τη διάρκεια της Αγρυπνίας, θα εκτίθεται προς προσκύνηση τεμάχιο λειψάνου της Αγίας Φιλοθέης.
  • Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, 8:00 μ.μ. – Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Επιτηδειώτου παρά τον Άγιο Επιφάνιο Σολέας: Αγρυπνία με την ευκαιρία της εορτής της Α΄ και Β΄ Εύρεσης της τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου. Κατά τη διάρκεια της Αγρυπνίας, θα εκτίθεται προς προσκύνηση τεμάχιο λειψάνου του Τιμίου Προδρόμου.