Ο Μόρφου Νεόφυτος σπάει τη βιτρίνα της υποκρισίας

Τι τους πείραξε πάλι ο Μόρφου..προφασίζονται ότι τους ενόχλησε η έκφρασή του ”γαμήσι” που είπε πιο λαικότροπα το ευαγγελικό ” γαμήσας” ”καὶ ὁ πρῶτος γαμήσας ἐτελεύτησε ” 30 ἐν γὰρ τῇ ἀναστάσει οὔτε γαμοῦσιν οὔτε ἐκγαμίζονται, ἀλλ’ ὡς ἄγγελοι Θεοῦ ἐν οὐρανῷ εἰσι. (κατά Ματθαίον 22)

Εδώ ισχύει το περί υποκριτών ”γνοὺς δὲ ὁ Ἰησοῦς τὴν πονηρίαν αὐτῶν εἶπε· Τί με πειράζετε, ὑποκριταί;”.. Άλλα τους πείραξαν και επιχειρούν για μια ακόμη φορά να τον γραφικοποιήσουν για να τον ακυρώσουν. Άλλα, γιατί μίλησε για πολλούς και για πολλά..

Αλλά να ξαναγυρίσω εν πρώτοις να εξετάσω για το αν θα έπρεπε να σηκώσουν τόσο μιντιακό κουρνιαχτό με το ”ευλογημένο γαμήσι του γάμου” που είπε...Το είπε λίγο Πανουσιακά αλλά θα είχε το λόγο του. Τον λένε συντηρητίκλα γιατί χρησιμοποίησε το γλωσσικό ύφος ενός Τζιμάκου Θεός συγχωρές τον και έναν όρο από το πασίγνωστο χίπικο αναρχικό τρίπτυχο κάποιας δεκαετίας ”χασίσι, γαμήσι κι επιστροφή στη φύση;” Δηλ. ως β΄όρος στο γνωστό τρίπτυχο είναι πρωτοποριακός κι όταν το χρησιμοποιεί ο Μόρφου γίνεται πρόστυχος; Eπικοινωνιακά έπιασε τόπο γιατί τσίμπησαν και πάλι ριξαν τα φωτά πάνω του. Οι υπέρμαχοι της απόλυτης πολύχρωμης ελευθεριότητας θίχθηκαν έγιναν σεμνότυφοι εν μια νυκτί και για μια νύχτα; Eίναι σαν τα μαθητούδια που πάνε να βρούνε λάθος στο δάσκαλο..τουλάχιστον αναγνωρίζουν το ρόλο τους απέναντί του. ας ακούσουν και παρακάτω τι είπε…

Υποκριτικός ο ντόρος που τολμούν και τον εγκαλούν για ηθική και του καταλογίζουν χυδαιότητα ποιοί αυτοί που έκαναν την πόλη και την Πολιτεία Dogville.Toυς έπιασε η αιδώς, ο ηθικισμός και ο πουριτανισμός τους με το Μόρφου όταν έχουν καταπιεί την κάμηλο; Eδώ βγάλανε τα παιδιά τους στο σφυρί και τους πείραξε το ευαγγέλιο γιατί καινοδιαθηκικός είναι ο όρος στη δημώδη νεοελληνική. Ή έγιναν τόσο πουριτανο-αμερικάνοι που έβγαλαν από τα σχολεία τη Βίβλο ως χυδαία.. Τον εγκαλούν γιατί «είναι φίλος τελωνών καί αμαρτωλών» λέξεων. Πόση υποκρισία..πόσα ουαί.. Κι ο Μπαμπινιώτης έτσι θα το έλεγε..Μεταξύ τών άλλων συκοφαντιών πού απηύθυναν στόν Χριστό ήταν και ότι είναι «άνθρωπος φάγος καί οινοπότης, φίλος τελωνών καί αμαρτωλών» (Λουκ. ζ΄, 34) τον Μόρφου τον συκοφαντούν ότι είναι φίλος αμαρτωλών όρων… από τη συκο-φαντί-α αυτή κρατώ μόνο ποιητική αδεία το β΄συνθετικό Φάντι που στην αραβική σημαίνει Σωτήρ..αφού το έχουν ως γλωσσολόγοι..

Πάμε να δούμε τι πραγματικά τους πείραξε και εδώ έχει πνευματική δόση η πείραξη είναι κατά γράμμα. Γιατί ήταν προσχηματική η δυσφορία τους

Τι άλλο είπε ο Μόρφου μίλησε για

ηλεκτρονική δικτατορία έχουμε μεγαλόψυχους δικτάτορες … παγκόσμιος πόλεμος κι όλα θα καθηλωθούν δεν συνιστώ σε κανέναν να πάρει την ηλεκτρονική ταυτότητα το μεγάλο φακέλωμα στην οικουμένη έγινε με το εμβόλιο το επόμενο θα είναι για το φορολογικόν γι αυτό θα συνδέσουν τη λήψη ταυτότητας με το πλαστικό χρήμα.

τι σημαίνει χριστιανικό κόμμα; (αυτοαναρωτήθηκε) δεν υπάρχει αυτό το είδος ο Χριστός δεν ήρθε να μας πει για να προστατευθείτε φτιάχτε κόμματα, έχουν δικαίωμα βέβαια άνθρωποι που πιστεύουν να πάνε να φτιάξουν κόμματα αλλά να μην τα ονομάζουν χριστιανικά εκκλησιαστικά ούτε δουλειά ημών των αρχιερέων των μοναχών ειδικά να λέμε ψηφίστε έτσι ψηφίστε αλλιώς δεν είναι αυτή η δουλειά μας μιαν άποψην έχουμε μιαν προτίμηση αλλά δεν θα την επιβάλουμε στα πνευματικά μας παιδιά. Με ρωτάνε από Ελλάδα να πάω να ψηφίσω το τάδε κόμμα που λένε ότι είναι χριστιανικό του είπα δώσε την ψήφο σου όπου θέλεις μην δώσεις την καρδιά σου μην δώσεις την ελπίδα σου.

αν πάρετε αυτή τη ταυτότητα δεν σημαίνει ότι πήρατε τον Αντίχριστο μέσα σας αλλά σημαίνει ότι συνηθίζετε εσείς και τα παιδιά σας μια εποχή και κοινωνία που δεν είναι μόνο αντίχριστη αλλά που θα κηρύξει το θάνατο του Χριστού για να δοξάσουν έναν άλλον δυνατόν Θεόν που είναι γι’ αυτούς ο Εωσφόρος ο διάβολος κάποιες από τις επόμενες γενιές θα φτάσουν έχουμε δρομολόγιο μέσα από τεχνολογία τη διατροφή.

3 χρόνια Αντίστασης στο εμβόλιο

Αυτοπροσδιορίστηκε ως περίεργος Δεσπότης. Στη συνέχεια τόνισε θα ξεκαθαρίσει το πράγμα…… ο Χριστός να είναι η ζωή τους όχι απλά το καταφύγιό τους…

ελληνικά δεν εμάθαμεν μας αποξένωσαν από τη γλώσσα μας.

μουσική κάποτε είχαμε τη βυζαντινή επηρέασε την παραδοσιακή κι αυτή το ρεμπέτικο από το 80 κι εδώ θόρυβος ..Πρότεινε ως καλή μουσικό την Μαριάννα Παπαμακαρίου τη διάδοχο της Βιτάλη όπως είπε αλλά δεν τη ξέρει κανένας γιατί όλα είναι ελεγχόμενα. Είπε όλους του σταθμούς που βγάζουν τραγούδια τους διευθύνουν οι Εβραίοι άρα τι μουσική θ΄ακούσουμε τι γράμματα θα διδαχθούμε εξαρτάται από άλλα σκοτεινά δωμάτια … ( σσ αυτά ακριβώς κατάγγειλε πρώτος ο Στέλιος Καζαντζίδης που τον έκοψαν, τι τους πείραξε;)

 

μόνο ο Χριστός μπορεί να μας μάθει πως ν΄αγαπούμε .. εμπήκαμε σε μια εποχή ναρκωμένοι

όταν σε ένα παιδί από το σχολείο του μάθουν να κάνει ό,τι θέλει ό,τι επιθυμεί να μην μάθει την ασκητική μέθοδο απέναντι στις επιθυμίες άμα κάνω ό,τι επιθυμώ τελικά να γίνω ένα ζώο μα και τα ζώα έχουν όρια

το πιο επικίνδυνο είναι ότι το υπουργείο παιδείας διδάσκει πράγματα αντιχριστιανικά αυτό είναι το πρωτεύον

γιατί ο γάμος λέγεται γάμος γιατί επιτρέπει το γαμήσι έτσι είναι η λέξη παιδί μου η ελληνική γλώσσα των σοφών είναι σαφές το γαμήσι μέσα στο γάμο είναι ευλογημένη πράξη έξω από το γάμο δεν είναι.. Ο Θεός δεν μπαίνει μόνο μέσα στις κρεβατοκάμαρες αλλά και μέσα στις τουαλέτες είναι πανταχού παρών είναι παντού μαζί μας αν είμαστε και βαπτισμένοι είναι και μέσα μας το Άγιο Πνεύμα συγκάτοικός μας ο Θεός

σήμερα όλοι είναι ακατήχητοι

φροντίστε να έχετε έναν πνευματικό που θα σας οδηγήσει να βρείτε το Άγιον Πνεύμα γι αυτό ο πνευματικός λέγεται πνευματικός όχι για να το παίζει γκουρού

ο μεγάλος καμηλιέρης είναι ο Θεός όπως λέει ο Καζαντζίδης ….

τώρα είμαστε στο κοσκίνισμα μεγάλο κοσκίνισμα ο Θεός κοσκινίζει τους δικούς του….

έχει σχέδιον ο Θεός….ο Θεός έκανε τον κόσμον

θα περάσουμε δοκιμασίες όλοι μας

Για Αμερική υπενθύμισε το μεγάλο έργο του Αγ. Γέροντα Εφραίμ Αριζόνας που έκανε 20 μονές στις ΗΠΑ κι είπε από εδώ θα βγουν οι αυριανοί μάρτυρες και μεγαλομάρτυρες που θα παλέψουν με τον Αντίχριστο..έτσι είναι οι Άγιοι βλέπουν όχι 50 αλλά 500 χρόνια μπροστά.

για κορίτσια παπαδάκια είπε…… προσέχετε από τον Ελλαδισμό άλλο Έλληνες άλλο Ελλαδίτες εμείς είμαστε Έλληνες Ορθόδοξοι Ρωμιοί ενώ για το θέμα Σταυρού είπε η θέση του Σταυρού και των 2 εξαπτέρυγων είναι πάντα επί της αγίας τραπέζης.

Και για να κλείσω όπως άρχισα ο Δεσπότης Μόρφου Νεόφυτος απλά πέταξε μια πέτρα κι έσπασε τη βιτρίνα της κοινωνικής υποκρισίας και βρήκε στόχο .. αφού έστω και για τις ανάγκες της προπαγάνδας .. συμαζεύτηκαν.

Μόνος του δίνει το κλειδί παρακάτω όταν λέει ότι ο Άγ. Γέροντας o πασιχαριτωμένος Εφραίμ Αριζόνας εκμυστηρεύτηκε ότι μετά την κοίμηση του ο κάθε Άγγελος θα πάρει κι από μια πέτρα και θα λιθοβολήσει τη βιτρίνα το είδωλό του καθένα μας κι αυτό έγινε με την πανδημία.. πολλές βιτρίνες έσπασαν άλλες ράγισαν άλλες αποσταθεροποιήθηκαν και λίγες μόνο άντεξαν..

Αν δεχθώ την εκδοχή τους, να το πούμε κι αλλιώς τους μίλησε στην γλώσσα τους προς συνεννόηση χωρίς ευσεβισμούς..εξανίστανται γιατί θέλουν απέναντί τους χριστιανούς του χεριού τους χριστιανούς προβλέψιμους, ”συνεργάτες” και ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος δεν είναι η περίπτωση.

ΥΓ. χρησιμοποιούν τη γνωστή μέθοδο προπαγάνδας αποσπασματική παρουσίαση προς διαχείριση κατά το δοκούν.. ας δείξου όλο το βίντεο και ας το απομαγνητοφωνίσουν , τι φοβούνται;

Ο μητροπολίτης Μόρφου μίλησε την Κυριακή 11 Ιουνίου στην ιερά μονή οσίου Αββακούμ στην κοινότητα Φτερικούδι της μητροπολιτικής περιφέρειας Ταμασσού από όπου και το επίμαχο βίντεο.

Πηγή: https://dimpenews.com/