Αναζήτηση

Αντιμήνσιο Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου

eikona-agiwn-morfou.jpg


eikona-agiwn-morfou.jpg

 

Νέα-Δραστηριότητες

ouranos2

Παναγία Φορβιώτισσα, τοιχ. 1105/6  Ιερά Μονή Παναγίας της Φορβιώτισσας (Ασίνου), Νικητάρι -Κύπρος

agiosmamas2.jpg

Αρχική Σεμινάριο Κλήρου Ιερά Μητρόπολις Μόρφου: Λειτουργίες και Κηρύγματα 20 και 21 Μαΐου 2018

Σεμινάριο Κλήρου

Ιδρύθηκε και λειτουργεί Σεμινάριο για την επιμόρφωση των κληρικών της Μητροπόλεως Μόρφου. Στο Σεμινάριο αναπτύσσονται και συζητούνται θέματα Λειτουργικά, Ποιμαντικά, Αγιολογικά, Αντιαιρετικά, Εκκλησιαστικής Τέχνης, Γενικής Εκκλησιαστικής Ιστορίας και Εκκλησιαστικής Ιστορίας της Κύπρου. Έδρα των Σεμιναρίων είναι το Πολιτιστικό Κέντρο της Μητροπόλεως στην Περιστερώνα. Υπεύθυνος του Σεμιναρίου είναι ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης Κυπριανός Μηλιδώνης, τηλ. 99349402
en el fr
Ιερά Μητρόπολις Μόρφου: Λειτουργίες και Κηρύγματα 20 και 21 Μαΐου 2018 Εκτύπωση

 

Την Κυριακή, 20 Μαΐου2018 θα λειτουργήσουν και θα κηρύξουν τον θείο λόγο: ΟΠανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου, στην κοινότητα Ευρύχου. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Πανιερώτατος θα Επιβραβεύσει τον Πρωτοψάλτη Ευρύχου κ. Κώστα Καραγιώργη επί τη συμπληρώσει 100 ετών βίου.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου π. Ιάκωβος Καλογήρου στον ιερό ναό  Αγίου Γεωργίου, στην κοινότητα Ποτάμι.

Την Κυριακή, 20 Μαΐου  2018  ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου π. Ιάκωβος Καλογήρου θα προστεί της Ακολουθίας του πανηγυρικού Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό των Ἁγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στην κοινότητα Σαράντι. Ανήμερα της εορτής στο ίδιο ιερό ναό θα λειτουργήσει και θα κηρύξει τον θείο λόγο οΠανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος.