Αναζήτηση

Αντιμήνσιο Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου

eikona-agiwn-morfou.jpg


eikona-agiwn-morfou.jpg

 

Νέα-Δραστηριότητες

ouranos2

Παναγία Φορβιώτισσα, τοιχ. 1105/6  Ιερά Μονή Παναγίας της Φορβιώτισσας (Ασίνου), Νικητάρι -Κύπρος

agiosmamas2.jpg

Αρχική Κατεχόμενη Μόρφου Κατεχόμενα Χωριά Ακολουθίες 23,24, 25 Μαρτίου 2018
en el fr
Ακολουθίες 23,24, 25 Μαρτίου 2018 Εκτύπωση

Ιερά Μητρόπολις Μόρφου  

Την Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 και ώρα 6:00 μ.μ., θα προστούν της Ακολουθίας  του Ακαθίστου Ύμνου προς τη Θεοτόκου και θα κηρύξουν τον θείο λόγο:

 

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος στον ιερό ναό Αγίας Παρασκευής, στην κοινότητα Τεμβριάς.

Ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Ιωακείμ στο ιερόν ναό Αγίων Ιωακείμ και Άννης, στην κοινότητα Καλλιάνα.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου π. Ιάκωβος Καλογήρου στο ιερόν ναό Παναγίας, στην κοινότητα Λινού.

Το Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018 και ώρα 5:00 μ.μ., ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος θα προστεί της Ακολουθίας του πανηγυρικού Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο κατά την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στον ιερό ναό Παναγίας της κοινότητας Ακάκι.

Την Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο κατά την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον ιερόν ναό του Αγίου Γεωργίου, της κοινότητας Ευρύχου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Πανιερώτατος θα προστεί της καθιερωμένης Δοξολογίας των Εθνικών Επετείων της 25ης Μαρτίου 1821 και 1ης Απριλίου 1955. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει η κ. Κλαίλια Βασιλείου, αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Ιωακείμ, θα προστεί του πανηγυρικού Εσπερινού της  εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στον ιερό ναό Παναγίας, στήν κοινότητα Γαλάτας. Ανήμερα της εορτής θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στον ίδιο ιερό ναό.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου π. Ιάκωβος Καλογήρου, θα προστεί του πανηγυρικού Εσπερινού της  εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στον ιερό ναό της Παναγίας, στήν κοινότητα Λινού. Ανήμερα της εορτής θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στον ίδιο ιερό ναό.