Αναζήτηση

Ομιλίες

Αντιμήνσιο Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου

eikona-agiwn-morfou.jpg


eikona-agiwn-morfou.jpg

 

ouranos2

Παναγία Φορβιώτισσα, τοιχ. 1105/6  Ιερά Μονή Παναγίας της Φορβιώτισσας (Ασίνου), Νικητάρι -Κύπρος

agiosmamas2.jpg

Αρχική Μητροπολίτης Ομιλίες Λειτουργίες και Κηρύγματα 30 Απριλίου και 4 Μαΐου 2017
en el fr
Λειτουργίες και Κηρύγματα 30 Απριλίου και 4 Μαΐου 2017 Εκτύπωση
Τετάρτη, 19 Απρίλιος 2017 00:00

Λειτουργίες και Κηρύγματα  30 Απριίου και 4 Μαΐου 2017, Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου

Την Κυριακή, 30 Απριλίου ε.έ, (Κυριακή των Μυροφόρων) ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος θα τελέσει τη θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Παναγίας της Απολυτρώσεως, στην κοινότητα Καννάβια.

 

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης  π. Φώτιος Ἰωακείμ θα τελέσει τη θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στο ιερό ναό των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης, στην κοινότητα Μένοικο.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου π. Ιάκωβος Καλογήρου θα τελέσει τη θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θειο λόγο στο ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής, στην κοινότητα Τεμβριάς.

Την Πέμπτη, 4 Μαΐου ε.έ, και ώρα 6:30 μ.μ., ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος θα προστεί του πανηγυρικού Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό της Ειρήνης, στην κοινότητα Αγίας Ειρήνης (Καννάβια). Στο ίδιο ιερό ναό θα λειτουργήσει και θα κηρύξει το θείο λόγο ανήμερα της εορτής ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης  π. Φώτιος Ἰωακείμ.