Νέα-Δραστηριότητες

ouranos2

Παναγία Φορβιώτισσα, τοιχ. 1105/6  Ιερά Μονή Παναγίας της Φορβιώτισσας (Ασίνου), Νικητάρι -Κύπρος

agiosmamas2.jpg

Αρχική Άδειες Γάμου
en el fr
Ιερά Μητρόπολις Μόρφου: Λειτουργίες και Κηρύγματα 7,8,9 Δεκεμβρίου 2018 Εκτύπωση
 

Το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στο πανηγυρίζον ιερό εξωκκλήσι του Αγίου Τυχικού, στην κοινότητα Γαλάτας.

 

Την Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Ιωακείμ θα προστεί της Ακολουθίας του πανηγυρικού Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στο πανηγυρίζον ιερό εξωκκλήσι του αγίου Τυχικού, στην κοινότητα Γαλάτας. 

Το Σάββατο,  8 Δεκεμβρίου 2018, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου π. Ιάκωβος Καλογήρου θα προστεί της Ακολουθίας του πανηγυρικού Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό των Αγίων Ιωακείμ και Άννας, στην κοινότητα Καλλιανών .

Την Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018, θα λειτουργήσουν και θα κηρύξουν τον θείο λόγο:

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό των Αγίων Ιωακείμ και Άννας, στην κοινότητα Καλλιανών.

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Ιωακείμ, στον ιερό ναό Τιμίου Σταυρού, στην κοινότητα Πεδουλάς.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου π. Ιάκωβος Καλογήρου, στον ιερό ναό  Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, στην κοινότητα Κατύδατα.

 
Powered by OS