Νέα-Δραστηριότητες

ouranos2

Παναγία Φορβιώτισσα, τοιχ. 1105/6  Ιερά Μονή Παναγίας της Φορβιώτισσας (Ασίνου), Νικητάρι -Κύπρος

agiosmamas2.jpg

Αρχική Διοίκηση Εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο
en el fr
Ιερά Μητρόπολις Μόρφου: Λειτουργίες και Κηρύγματα 23,25 και 26 Σεπτεμβρίου 2018 Εκτύπωση

 

Την Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018, θα λειτουργήσουν και θα κηρύξουν τον θείο λόγο: Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Ιωακείμ στον ιερό ναό Παναγίας, στην κοινότητα Ακάκι. Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου π. Ιάκωβος Καλογήρου στην ιερά μονή Αγίου Ιωάννη - Λαμπαδιστή, στην κοινότητα Καλοπαναγιώτης.

Την Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018, και ώρα 6:00 μ.μ., ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος θα προστεί της Ακολουθίας του πανηγυρικού Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό του αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, στην κοινότητα Σινά  Όρος. Ανήμερα της εορτής στον ίδιο ναό θα τελέσει τη θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Ιωακείμ.

Την Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Ιωακείμ θα προστεί της Ακολουθίας του πανηγυρικού Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό  Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, στην κοινότητα Κατύδατα. Ανήμερα της εορτής θα τελέσει τη θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον ίδιο ναό ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης  της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου π. Ιάκωβος Καλογήρου.

 
Powered by OS