Νέα-Δραστηριότητες

ouranos2

Παναγία Φορβιώτισσα, τοιχ. 1105/6  Ιερά Μονή Παναγίας της Φορβιώτισσας (Ασίνου), Νικητάρι -Κύπρος

agiosmamas2.jpg

Αρχική Ομιλίες - Λόγοι Ακολουθίες 25,26, 29, 31 Ιουλίου 2018
en el fr
Ακολουθίες 25,26, 29, 31 Ιουλίου 2018 Εκτύπωση

Ιερά Μητρόπολις Μόρφου  

Την Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Ιωακείμ θα προστεί της Ακολουθίας του πανηγυρικού Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό  αγίας Παρασκευής, στην κοινότητα Μουτουλλάς. Ανήμερα της εορτής θα τελέσει τη θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον ίδιο ναό.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου π. Ιάκωβος Καλογήρου θα προστεί της Ακολουθίας του πανηγυρικού Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό  αγίας Παρασκευής, στην κοινότητα Λειβάδια (Πιτσιλιάς). Ανήμερα της εορτής θα τελέσει τη θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον ίδιο ναό.

Την Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου π. Ιάκωβος Καλογήρου θα προστεί της Ακολουθίας του πανηγυρικού Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Αγίου Παντελεήμονος, στην κοινότητα Κακοπετριάς. Ανήμερα της εορτής θα τελέσει τη θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον ίδιο ναό ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Ιωακείμ.

Την Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018, θα λειτουργήσουν και θα κηρύξουν τον θείο λόγο:

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος στον ιερό ναό Αγίου Κυπριανοῦ, στην κοινότητα Μένικο. Στην διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Πανιερώτατος θα χειροτονήσει εις Διάκονον τον κ. Ειρηναίο Δημητρίου.

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Ιωακείμ στον ιερό ναό Αγίου Δημητριανού, στην κοινότητα Φλάσου.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου π. Ιάκωβος Καλογήρου στον ιερό ναό  Αγίου Γεωργίου, στην κοινότητα Ευρύχου.

Την Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018, και ώρα 6:30 μ.μ., ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος θα προστεί της Ακολουθίας του πανηγυρικού Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Τιμίου Σταυρού, στην κοινότητα Πεδουλάς. Ανήμερα της εορτής ο Πανιερώτατος θα τελέσει τη θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον ίδιο ναό.

 
Powered by OS