Αναζήτηση

Τοπικοί Άγιοι

Αντιμήνσιο Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου

eikona-agiwn-morfou.jpg


eikona-agiwn-morfou.jpg

 

ouranos2

Παναγία Φορβιώτισσα, τοιχ. 1105/6  Ιερά Μονή Παναγίας της Φορβιώτισσας (Ασίνου), Νικητάρι -Κύπρος

agiosmamas2.jpg

Αρχική Αγιολογία Ιερά Μητρόπολις Μόρφου: Λειτουργίες και Κηρύγματα 28,29 Ιουνίου και 2 Ιουλίου 2017
en el fr
Ιερά Μητρόπολις Μόρφου: Λειτουργίες και Κηρύγματα 28,29 Ιουνίου και 2 Ιουλίου 2017 Εκτύπωση

 

Την Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017, και ώρα 6:30 μ.μ., ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος θα προστεί της Ακολουθίας του πανηγυρικού Εσπερινού της εορτής των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και θα κηρύξει τον θείο λόγο στο πανηγυρίζον ιερό παρεκκλήσιο Αποστόλου Παύλου, στην κοινότητα Ακακίου. Ανήμερα της εορτής ο Πανιερώτατος θα χοροστατήσει κατά την τέλεση της θείας Λειτουργίας και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον ιερό ναό Παναγίας, στην κοινότητα Γαλάτας.

Την Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017 ὁ Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος θα συλλειτουργήσει με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο στον ιερό ναό Παναγίας, στην κοινότητα Ακακίου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Πανιερώτατος και η κοινότητα Ακακίου θα τιμήσουν τον Πρωτοψάλτη του ναού κ. Νικόλαο Χατζηγιάννη για την πολυετή προσφορά του στο αναλόγιο του ναού.

Την Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Ιωακείμ θα τελέσει τη θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τόν θείο λόγο στον ιερό ναό Αγίου Αντωνίου, στην κοινότητα Σπήλια. Την Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου, στην κοινότητα Άγιος Γεώργιος (Καυκάλλου).

Την Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου π. Ιάκωβος Καλογήρου θα προστεί της Ακολουθίας του πανηγυρικού Εσπερινού της εορτής των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον ιερό ναό  Παναγίας, στην κοινότητα Γαλάτας. Ανήμερα της εορτής θα τελέσει τη θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στο πανηγυρίζον ιερό παρεκκλήσιο του Αποστόλου Παύλου, στην κοινότητα Ακακίου. Την Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017, θα τελέσει τη θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τόν θείο λόγο στον ιερό ναό  Αγίου Αντωνίου, στην κοινότητα Σπήλια.