Νέα-Δραστηριότητες

ouranos2

Παναγία Φορβιώτισσα, τοιχ. 1105/6  Ιερά Μονή Παναγίας της Φορβιώτισσας (Ασίνου), Νικητάρι -Κύπρος

agiosmamas2.jpg

Αρχική French Ιερά Μητρόπολις Μόρφου: Λειτουργίες και Κηρύγματα 13,14, 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2018
en el fr
Ιερά Μητρόπολις Μόρφου: Λειτουργίες και Κηρύγματα 13,14, 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2018 Εκτύπωση

 

Την Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018, και ώρα 6:00 μ.μ., ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος θα προστεί της Ακολουθίας του πανηγυρικού Εσπερινού της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στον Συνοικισμό Ανθούπολης - Λευκωσία. Πανήγυρις κατεχόμενης κοινότητας Κάτω Ζώδιας.  Ανήμερα της εορτής ο Πανιερώτατος θα τελέσει τη θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στην πάλαι ποτέ διαλάψασα και πανηγυρίζουσα ιερά μονή  Τιμίου Σταυρού  Αγιασμάτι, παρά την Πλατανιστάσα. 

Την Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018: Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Ιωακείμ θα προστεί της Ακολουθίας του πανηγυρικού Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στο πανηγυρίζον ιερό παρεκκλήσιο του Τιμίου Σταυρού, στην κοινότητα Τεμβριάς. Ανήμερα της εορτής θα τελέσει τη θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στο ίδιο ιερό παρεκκλήσιο.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου π. Ιάκωβος Καλογήρου θα τελέσει τη θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον ιερό ναό Αγίου Ἰωάννου - Θεολόγου, στην κοινότητα Σινά Όρος.

Την Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018, και ώρα 6:00 μ.μ., ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος θα προστεί της Ακολουθίας του πανηγυρικού Εσπερινού της εορτής του Αγίου Νικήτα και θα κηρύξει τον θείο λόγο στο πανηγυρίζον ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Νικήτα, στο Συνοικισμό Λατσιών – Λευκωσία. Ανήμερα της εορτής ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Ιωακείμ θα τελέσει τη θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στο ίδιο ιερό παρεκκλήσιο.

Το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος θα τελέσει τη θεία Λειτουργία και  θα προστεῖ του ετήσιου μνημοσύνου της μακαριστής μητέρας του Μηλιάς Μασούρα, στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου παρά την Ορούντα.

Την Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018, θα λειτουργήσουν και θα κηρύξουν τον θείο λόγο:

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Ιωακείμ στο ιερό ναό Παναγίας, στην κοινότητα Καννάβια.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου π. Ιάκωβος Καλογήρου στον ιερό ναό  Αγίου Γεωργίου, στην κοινότητα Άγιος Γεώργιος (Καυκάλλου).

 
Powered by OS