Νέα-Δραστηριότητες

ouranos2

Παναγία Φορβιώτισσα, τοιχ. 1105/6  Ιερά Μονή Παναγίας της Φορβιώτισσας (Ασίνου), Νικητάρι -Κύπρος

agiosmamas2.jpg

Αρχική Κατασκήνωση Ιερά Μητρόπολις Μόρφου: Λειτουργίες και Κηρύγματα 18,19,20,21 Νοεμβρίου 2018
en el fr
Ιερά Μητρόπολις Μόρφου: Λειτουργίες και Κηρύγματα 18,19,20,21 Νοεμβρίου 2018 Εκτύπωση
 

Την Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018, o Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου, στην κοινότητα Άλωνας. 
Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Ιωακείμ στον ιερό ναό Αγίου Αντωνίου, στην κοινότητα Σπήλια. 
Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου π. Ιάκωβος Καλογήρου στον ιερό ναό  Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, στην κοινότητα Σινά Όρος.

Τη Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 o Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος θα προστεί της  Ακολουθίας του πανηγυρικού Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στο πανηγυρίζον ιερό παρεκκλήσιο του αγ. Σωζομένου, στην κοινότητα Γαλάτας. Στο ίδιο ιερό παρεκκλήσιο θα λειτουργήσει και ανήμερα της εορτής ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου π. Ιάκωβος Καλογήρου.

Την Τρίτη. 20 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 4:30 μ.μ., Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος θα προστεί της  Ακολουθίας του πανηγυρικού Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Παναγίας «Ρόδον το Αμάραντο», στην κοινότητα Κουτραφάς. Στον ίδιο ιερό ναό θα λειτουργήσει και ανήμερα της εορτής.

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Ιωακείμ στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Παναγίας «Παντάνασσας» στην κοινότητα Λινού. Στον ίδιο ιερό ναό θα λειτουργήσει και ανήμερα της εορτής.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου π. Ιάκωβος Καλογήρου στο ιερό παρεκκλήσιο Παναγίας «Κουσουλιάς» στην κοινότητα Φλάσου. Στο ίδιο ιερό παρεκκλήσιο θα λειτουργήσει και ανήμερα της εορτής.

Την Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 8:00 μ.μ., ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος θα προστεί της Πανηγυρικής Αγρυπνίας και θα κηρύξει τον θείο λόγο με την ευκαιρία της μνήμης του Οσίου και Θεοφόρου πατρός ημών Ιακώβου του εν  Εύβοια «του με συγχωρείτε» στον Ιερό ναό των  Οσίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος, στην κοινότητα Περιστερώνας (Μόρφου).

 
Powered by OS